interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dome slatki Dome - besplatni časopis za uređenje doma i ugodno življenje

Dome slatki Dome -  besplatni časopis za uređenje doma i ugodno življenje
Časopis „Dome slatki Dome“ možete pronaći u poslovnim centrima u gradu Zagrebu ili ga pročitati on-line u punom izdanju na www.domeslatkidome.com. Na istoj adresi naći ćete distribucijske točke. Za one koji su van Zagreba tu je dostava na kućnu adresu. Časopis izlazi svaka dva mjeseca, a što smo vam pripremili u ovom broju pogledajte u nastavku...

07.05.2009.

interijerNET.hr

0

U broju za travanj /svibanj vam donosimo temu proljetnog uređenja naših domova, zatim zanimljivo dizajnersko rješenje malog stana u potkrovlju. Pametna kuća – provjerite kako nam nove tehnologije mogu pomoći da naprimjer sami sebi priredimo dobrodošlicu u dom svaki dan. Uz proljeće uvijek ide priroda pa vam donosimo prilog kako od malog vrta napraviti lijepu oazu mira i s kojim alatima to postići. Uz to pogledajte aktualni izbor vrtnog namještaja. Tu je i prijedlog za proljetni odmor – jedrenje, te foto natječaj. Uvijek prisutni praktični savjeti, vaša pitanja, nagradne igre... Nadamo se da ćete (p)ostati naši vjerni čitatelji.

Čitatelji i ponosni vlasnici domova pišite nam.

urednistvo@domeslatkidome.com

Oglašivači, zašto se i vi ne bi predstavili našim čitateljima kroz ovaj jedinstven način komunikacije s čitateljima? Kontaktirajte nas.

marketing@domeslatkidome.com

tel: 01/6198-788

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se