interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kuhinje i kupaonice: broj 18

Kuhinje i kupaonice: broj 18
Proljetni broj magazina „Kuhinje&kupaonice“ kao temu broja donosi uređenje kupaonice u potkrovlju. Potkrovlje je tradicionalno dodatni stambeni prostor koji se koristi za smještaj spavaćih soba ili zasebnog stana, no uz malo mašte i pametno projektiranje može se pretvoriti u pravu malu wellness oazu luksuznog stila.

18.03.2009.

interijerNET.hr

0

Prilog u magazinu „Kuhinje&kupaonice“ donosi dva primjera potkrovnih wellness oaza: jedan moderniji i jedan rustikalnijeg tipa s istaknutim krovnim gredama. Sudoperi su centar radova u svakoj kuhinji: pogledajte koja su najnovija dostignuća u tom segmentu i pročitajte kako najbolje organizirati rad oko njih. Igra boje i svjetla osvježit će i najsterilniji kupaonski prostor: kroz naše primjere potražite ideju za svoju vlastitu kupaonicu! U informativnom prilogu o rasvjeti u kuhinji saznat ćete kako najbolje organizirati rasvjetu unutar kuhinje, a rezultat toga je funkcionalnost, sigurnost i estetika. Standardni prilozi (ovaj puta opširniji kao što i priliči proljeću) - galerija kuhinja i kupaonica, izlog malih i velikih kućanskih aparata te bijele tehnike - pomoći će pri izboru poklona.

Više o svemu na www.mbi.hr

Ivana Sedak
koordinator ureda
ivana@mbi.hr 
tel: 01 3357-221
mob: 091-3357-224

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se