interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Preselite dnevni boravak na otvoreno

Preselite dnevni boravak na otvoreno
Kasno proljeće i početak ljeta pravo su vrijeme da dnevni boravak preselite na otvorenu površinu terase ili vrta. Dugi dani omogućit će vam uživanje i druženje na otvorenom s obitelji i prijateljima.

07.07.2008.

interijerNET.hr

0

Natkrivenu terasu ili dio vrta povežite s postojećim dnevnim boravkom kao njegov vanjski tj. otvoreni dio. Toplim bojama i dobrim odabirom materijala, ovaj će kutak vašeg doma postati idealan za ljetni odmor. Nijanse žute, bež i smeđe stvorit će ugodan rustikalni ambijent, koji će uz prigodne detalje poput lampi, ukrasnih vrčeva i lončanica sa zelenilom biti oaza za uživanje.

  • 0

Kvalitetu vanjskog  prostora za boravak svakako će povećati lijep pogled na okolicu.Pogled na vodene površine, šume ili polja prostirat će se poput predivne fotografije i pružati osjećaj zadovoljstva i opuštenosti. Priroda sa svojim ljepotama neizostavan je element integracije u svakodnevni život. Pojedinci privilegirani ovom mogućnošću u situaciji su osjetiti sintezu prirode i prostora u kome žive.

  • 0

Formiranjem vodenih površina poput bazena ili fontana upotpunit ćete ugođaj boravka na otvorenom. Kako biste u urbanoj sredini nadomjestili prirodne ugođaje, zelenilom se ogradite od susjeda, a pergolu postavite za stvaranje ugodne sjene. Komadi namještaja od ratana ili kovanog željeza odlično će se uklopiti u ovakav ambijent.

  • 0

Različite montažne konstrukcije odlično će poslužiti za formiranje prostora za boravak na otvorenom. Nije bitna veličina prostora već njegova funkcionalnost, kvaliteta i originalnost. Puno zelenila i udobni jastučići na garniturama za sjedenjebit će jamac za ugodno provedeno vrijeme.

  • 0

Budite maštoviti i u vlastitom dvorištu organizirajte originalni kutak na otvorenom. Prozračnim tkaninama formirajte prostor, a ispunite ga garniturom za sjedenje od prirodnih materijala te cvjetnim i voćnim aranžmanima. Sitni šljunak bit će idealna podloga za ovako spontano organiziran prostor. Večeri uz ugodnu svježinu i dobro društvo bit će sigurno nezaboravan dio ovog ljeta.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se