interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Vreće za sjedenje DUT

 Vreće za sjedenje DUT
U svojoj raznovrsnoj ponudi, tvrtka DUT interijeri nudi i vreće za sjedenje, koji su pravi hit. Prije svega udobne, ali i moderno dizajnirane, vreće su pronašle put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca te ih sve češće srećemo u mnogim domovima, ali i na terasama javnih prostora.

02.07.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Svi ih vole djeca, mladi i odrasli. Vreće su punjene granulama stiropora i udobne su, kako za sjedenje tako i za ležanje. U njima se možete opustiti dok gledate televizor, ali i uz ispijanje kave s društvom. Većina vreća za sjedenje je izrađena od eko-kože, ali po Vašem izboru tvrtka DUT interijeri ih može napraviti i od drugih materijala. Idealne su za dnevne i dječje sobe te za manje stanove.

  • 0


Vreće za sjedenje su pogodne i za dječju igru, a velika prednost je presvlaka, koja se lako pere ili pak eko koža, koju samo jednostavno obrišete. DUT interijeri vam nudi mogućnost da sami odredite dimenzije, uzorak i boju vaše nove vreće za sjedenje ili da jednostavno odaberete neki od njihovih modela.

  • 0

Funky

Za sve ljubitelje funky stila, DUT interijeri nude istoimenu vreću za sjedenje. Dimenzija 70×80, visine 40 cm s naslonom za leđa, koji vam omogućuje još veću udobnost i opuštenost. Neobična je i zanimljiva. Ako volite eksperimentirati te uz malo novca raditi velike promjene, FUNKY vreća za sjedenje odlično će se uklopiti u Vaš dom.

  • 0

Srećko

Želite li unijeti sreću u toplinu doma, pokušajte s vrećom SREĆKO! Još nikoga nije razočarao. Po potrebi služi i kao tabure te omogućuje više prostora za pozivanje prijatelja. Šarena, vesela i razigrana vreća – krojena je baš za djecu i pogodna za igru bez bojazni da će se ozlijediti. Motiv mede i cvijeta omiljen je djeci.

  • 0

Još jedna vreća za sjedenje koja usrećuje djecu jest KORNY. Vreća za sjedenje u obliku kornjače, u raznovrsnim bojama i uzorcima, idealna je za igru, ali i za odmaranje.

  • 0Florian

Vreća za sjedenje FLORIAN koji, kao i sve ostale vreće, može biti izrađen po Vašem izboru boja i dizajna. Promjera 50×85 i 50×110 cm idealan je za najmlađe, koji će doživjeti novi svijet igre i ponosno ga pokazivati prijateljima.

  • 0

Big Florian

Zahvaljujući džepu sa strane, vreća BIG FLORIAN osim za sjedenje i opuštanje, može poslužiti i za odlaganje novina i sličnih stvari. Nakon dugog i napornog dana nema ljepšeg osjećaja utonuti u ovu vreću za sjedenje i skupiti snagu za ispunjavanje svakodnevnih obveza. Osim svojim dizajnom i funkcionalnošću, vreće su prilagođene kupcima i cijenom te se vrlo povoljno mogu naručiti ili kupiti u DUT-u. No napominjemo, ako naručite vreću za sjedenje u boji i materijalu koji nije na DUT-ovom popisu osnovnih boja, tretirat će se kao da se izrađuje po narudžbi i cijena će biti nešto viša od uobičajene.

  • 0

Lazy bag

Vreća za sjedenje koja će Vas jednako oduševiti ako u nju sjednete ispred televizora, na terasi ili na plaži,  sami ili s partnerom. U Vašem interijeru ili eksterijeru, ovaj jastuk će Vam pomoći da se opustite i odmorite. Izrađuje se od eko kože , tkanine, kože ili specijalnih outdoor tkanina, koje imaju UV zaštitu i vodonepropusne su, tako da omogućuju Vašoj omiljenoj vreći za sjedenje da ostane vani, a da ne izbljedi i ne smoči se. Punjene su granulama stiropora, koje se u vreći razmjeste prema obliku Vašeg tijela, dajući Vam osjećaj ugodnosti i opuštenosti.

  • 0

Sve vreće se mogu izraditi prema posebnim zahtjevima i dimenzijama kupaca, a posebna ponuda za tvrtke je izrada vreća s njihovim logo-om. Više informacija o svemu potražite u tvrtki DUT interijeri.

  • 0

DUT interijeri
Vlaška 101
HR – 10 000 Zagreb
 
maloprodaja:
tel: +385 (0) 1 23 04 803

veleprodaja:
tel:    +385 (0) 1 2304 800
faks: +385 (0) 1 2304 801
www.dut.hr 
e - mail: prodaja@dut.hr 

radno vrijeme:
pon - pet 
9:00 - 19:00
subota
9:00 - 13:30

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se