interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ormar s ugrađenim krevetom

Ormar s ugrađenim krevetom
Tvrtka Rinam d.o.o iz Zagreba izrađuje ormare s ugrađenim krevetima različitih širina. Ovakva rješenja su idealna za spavaće ili dječje sobe, koje se koriste za dodatne sadržaje, pa im je potreban veći slobodan prostor ili za dnevne boravke u kojima se povremeno ili stalno spava.

12.01.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Krevet, a pogotovo onaj bračni, zauzima značajan dio prostora, a aktivno se koristi samo noću dok spavamo. Iskoristite svaki kvadrat doma na najbolji način i odlučite se za krevete koje jednostavno sklapate u ormar i oslobađate prostor za sve aktivnosti koje poželite. Ovakva rješenja su osobito praktična za manje stambene prostore, koji najčešće funkcioniraju kao višefunkcionalni.

  • 0

Tvrtka Rinam poručuje: „Naš novi proizvod su ormari s podizno sklopivim krevetom, koji može biti jednostruko ili dvostruko sklopivi podizni krevet. Širina jednostruko podizno sklopivog  kreveta može biti 80cm, 90cm, 100cm, 120 cm, a dvostruko sklopivi podizni krevet može biti u širini 140cm, 160cm, 170cm, 180cm, 190cm i 200 cm. Dužina može biti 190cm, 200cm ili 210cm.

  • 0

Visina ormara u koji se krevet ugrađuje iznosi minimalno 215 cm, širina 90 cm, a dubina ormara je minimalno 50 cm. Ormar može biti sa krilnim vratima – 2 krila za jednostruko podizno sklopive krevete ili 4 krila za dvostruko podizno sklopive krevete, harmo sklopivim vratima ili kliznim vratima, ovisno o mogućnostima prostora u koji se postavlja. Vrata se mogu otvarati pod kutevima  od 100, 170 ili 270 stupnjeva.

  • 0

Korpus ormara se izrađuje iz iverala 18(19) ili 25 mm, a vrata ormara iz iverala 18(19) mm, medijapana lakiranog u visokom ili mat sjaju te akrila, odnosno kod kliznih vrata može biti u kombinaciji sa staklom ili pleksijem 4 mm.

  • 0

Podnice su s elastičnim letvicama i po izboru kupca, kao i madraci koje možemo grubo podijeliti u 3 kategorije – madraci sa bonel jezgrom, s džepičastom jezgrom te madraci od hladno ljevane pjene ili lateksa. Noge kreveta mogu biti metalne ili drvene.

  • 0

Iskoristite sve prednosti kreveta koji se ugrađuju u ormar i učinite svoj dom većim i prostranijim!

  • 0

Kontakt:
RINAM d.o.o.
Stjepana Draganića 9
10090 Zagreb
091 304 8999
rinam.zg@gmail.com

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se