interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Od sada je utičnica tamo gdje Vi poželite!

Od sada je utičnica tamo gdje Vi poželite!
Dosta Vam je neurednih i razbacanih kablova po kući, uredu, radnom mjestu? Oslobodite se limita konvencionalnog sistema i uživajte u pogodnostima Eubiq-a jer utično mjesto je sada tamo gdje Vi to poželite!

12.10.2008.

interijerNET.hr

0

Rješenje se zove Eubiq sistem!

  • 0

Svjedoci smo činjenice da i pri najpažljivije planiranom rasporedu utičnih mjesta u stanu, kuhinji ili kancelariji (TV, PC, telefon, LAN, ...), samo jedno utično mjesto koje nedostaje može izazvati brojne probleme. Broj utičnih mjesta je često predimenzioniran, neke se nalaze na pogrešnim mjestima, te nas spašavaju estetski i sigurnosno upitni produžni kablovi.

Pojavom Eubiq sistema razvoda utičnica, dolazi do potpuno novog pristupa ovom problemu.

  • 0

Jednostavnost

Praktičan, siguran, fleksibilan i prikladan enterijerima najvišeg nivoa, Eubiq sistem Vam omogućava da dodate i/ili izmjestite utično mjesto bilo gdje duž moderno dizajniranih razvodnih kanala.

  • 0

Modularnost

Korisnik više nije ograničen brojem niti lokacijom utičnih mjesta. Dovoljno je uzeti novi adapter i jednostavnim okretom ga dodati već postojećim utičnicama za električnu energiju.

Isto tako, kroz pomoćne komore se mogu voditi mrežni, telefonski ili koaksijalni kablovi, te preko modularne data utičnice spojiti na željeno mjesto.

  • 0

Sigurnosni aspekt

GSS (Ground Sentry Shutter) je patentirani sigurnosni koncept i čini osnovu Eubiq razvodnih kanala tako što sigurno uzemljuje bilo koji objekt u kontaktu sa sistemom.

Zbog toga je Eubiq najsigurniji sistem razvoda utičnica, prvi i  jedini atestiran u skladu sa sigurnosnim standardom IEC 61534-1.

Sistem je jednostavan za montažu, korištenje, i što je najvažnije, svi dijelovi razvodnog kanala pod naponom su sakriveni od dodira. To ga čini sigurnim i za djecu, onemogućavajući strujni udar pri nesmotrenom stavljanju prsta ili metalnih predmeta u razvodni kanal.

  • 0

Design

Eubiq inovativni sistem je estetski savršen, njegov modularni princip je futuristički, a jednostavnost instaliranja i korištenja Vas ne može ostaviti ravnodušnim.

  • 0

Primjena

Svojim vrhunskim dizajnom i funkcionalnošću, Eubiq sistem nalazi primjenu u svim segmentima uredjenja prostora.

U stambenim objektima, primjena je po grupama potrošača:

-          (grupa 1) računalo, printer i internet/telefon;

-         (grupa 2) TV, DVD i muzika;

-         (grupa 3) kuhinja

-         (grupa 4) spavaća, hodnici i prolazi; uz dodatak svjetiljke sa senzorom pokreta radi uštede energije.

  • 0

U poslovnim i industrijskim objektima sistem nalazi primjenu prema namjeni prostora: uredi, konferencijske sale, info pultovi i recepcije, hotelske sobe, restorani, internet klubovi, laboratorije, učionice, radionice, ...

  • 0

Firma Plastal d.o.o. Sarajevo je osigurala konzultantsko-tehničku podršku za projektante, investitore, izvođače, kao i za sve zainteresirane koji dijele oduševljenje ovim sistemom.

Distributer za Eubiq sistem u Republici Hrvatskoj su tvrtke ST ALUMINIJ sa sjedištem u Dicmu, pokraj Splita i tvrtka Energopanel d.o.o. sa sjedištem u Višnjevcu pokraj Osijeka. Obratite se sa povjerenjem i oslobodite se limita konvencionalnog sistema i uživajte u pogodnostima Eubiq-a, jer utično mjesto je sada tamo gdje Vi to poželite!

KONTAKT:

ST ALUMINIJ
Put Sičana bb, 21232 Dicmo
tel: 021/660-039, 021/660-040
fax: 021/837-488
gsm: 098/771-185
e-mail: info@st-aluminij.hr

Energopanel d.o.o.
Ivana Filipovića 2
31220 Višnjevac, Osijek
tel: 031/350-115
fax: 031/350-116
Kontakt osoba: Danijela Rogina Bulić
gsm: 091/60-11-675
energopanel@energopanel.hr
danijela@energopanel.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se