interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

MIELE na sajmu Livingkitchen u Koelnu (IMM) 2011.

MIELE na sajmu Livingkitchen u Koelnu (IMM) 2011.
Njemački grad Köln još je jednom postao središte međunarodne kuhinjske industrije. Naime, sajam LivingKitchen - novi međunarodni kuhinjski događaj – svim posjetiteljima svoja vrata otvorio je danas, a trajat će do 23. siječnja, paralelno s globalno uspješnom platformom industrije namještaja Imm Cologne-a. LivingKitchen temelji se na jedinstvenom i inovativnom konceptu s različitim događanjima razvijenima u suradnji s velikim industrijskim proizvođačima.

30.01.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Među njima je i tvrtka Miele koja izlaže na izložbenom prostoru površine 720m2. Centralno mjesto zauzima velika kocka koja predstavlja postojanost i trajnost, vrijednosti koje karakteriziraju Miele proizvode. Unutar kocke nalazi se stilizirani caffe bar.

  • 0

Krovna nit vodilja svih proizvoda prezentiranih na sajmu je raznolikost u dizajnu ugradbenih proizvoda. Miele će izložiti set proizvoda - pećnicu, kombiniranu parnu pećnicu i ugradbeni caffe aparat - u 5 različitih stilova dizajna: Black, Brilliant White Plus, Stainless Steel i Fire&Ice. Fokus je i na kuhinjskim napama koje omogućuju čist zrak u vašoj kuhinji.

  • 0

  • 0

Miele je poznat kao inovator i prednjači i u području „pametnih“ uređaja. Već mnogo godina Miele@home predstavlja pouzdan sustav povezujući uređaje sa ostalom opremom u kući.
Smart Grid tehnologijom se perilica rublja, sušilica rublja te perilica posuđa automatski pokreću kada je električna energija najjeftinija. InfoControl Plus je još jedna mogućnost koju Miele nudi, a riječ je o upravljanju i nadgledanju kućanskih uređaja preko iPhone-a ili iPad-a, za sada u Hrvatskoj nije dostupno. Uz pristanak korisnika, operativne greške i tehničke kvarovi InfoService funkcijom automatski se prenose u Miele servis koji informira korisnika preko e-maila, šaljući mu ujedno savjete i preporuke kako riješiti problem!

  • 0

Posebna atrakcija ovogodišnjeg sajma su Table Artists, vrhunski chefovi koji pripremaju hranu uživo, pred posjetiteljima. Na Miele štandu gastronomske delicije kuhat će svjetski poznata kuharska imena - Wahabi Nouri francusku kuhinju sa orijentalnim dodirom i Cornelia Poletto mediteransku kuhinju s naglaskom na talijansku. Spoj maštovitih recepata i kulinarska izvedba uz pomoć vrhunskih Miele uređaja – to su sastojci za savršenu prezentaciju Miele umjetnosti kuhanja!

  • 0

Tvrtku Miele osnovali su 1899. godine u Güterslohu u Njemačkoj Carl Miele i Reinhard Zinkann. Miele je prvi na svijetu u proizvodnji vrhunskih kućanskih uređaja uključujući uređaje za kuhanje, pečenje te kuhanje na paru, uređaje za rashlađivanje, za kuhanje kave, perilice posuđa, uređaje za njegu rublja te njegu podova. Tvrtka Miele ima vlastite podružnice ili radi preko distributera u više od 100 zemalja svijeta. Trenutno zapošljava oko 16 600 ljudi diljem svijeta. Jednako kao i uređaji za kućanstva i Miele profesionalni uređaji dostupni su na pet kontinenata. Osnovu poslovanja tvrtke čine stalne inovacije, uz premisu " Immer besser" ( „Uvijek bolji“) koja je i danas nit vodilja tvrtke Miele.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se