interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kombinirana parna pećnica Miele DGC 5080XL

Kombinirana parna pećnica Miele DGC 5080XL
Početkom veljače 2011. godine na hrvatsko tržište stiže novi uređaj - kombinirana parna pećnica Miele DGC 5080XL, koja će zasigurno privući pažnju onih koji rado pripremaju i konzumiraju ukusnu hranu pripremljenu na pari.

25.01.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Miele parna pećnica je uistinu svestrana i predstavlja idealnu nadopunu klasične pećnice i ploče za kuhanje. Vrijeme kuhanja u parnoj pećnici je isto kao i kod klasičnog kuhanja. Zahvaljujući toj karakteristici, nema potrebe mijenjati navike. Tajna Miele kuhanja na pari je u stvaranju pare izvan područja kuhanja. Na taj način se uvijek dodaje točno potrebna količine pare u skladu s odabranom temperaturom kuhanja. Dovod optimalne količine pare, mjerenje i održavanje potrebne temperature te jednostavno čišćenje unutrašnjosti pećnice, prednosti su koje pruža najnoviji Miele uređaj.

Princip kuhanja na pari jednostavan je i učinkovit: vruća para se spušta na hranu tako da je okružuje sa svih strana. Hrana ne leži u vodi i zato ne gubi svoje hranjive sastojke i vitamine. Pripremanje raznolikog jelovnika možete obavljati na najjednostavniji način, jer se u parnoj pećnici istovremeno mogu kuhati do 3 različita jela bez miješanja okusa ili mirisa.

Povrće pripremljeno u parnoj pećnici sadrži 50% više vitamina C od onog pripremljenog na klasičan način. Npr. paprika pripremljena u parnoj pećnici ima skoro istu količinu minerala kao i sirova paprika, dok ih kuhana ima 45% manje od sirove. Na testiranjima su po znanstvenom sistemu točkanja određene 4 kategorije koje su mjerodavne za kvalitetu hrane: okus, miris, boja i tekstura. Pri niskim temperaturama kuhanja na pari riba zadržava svoju teksturu i tipičan okus. Tu se dokazuje prednost kuhanja u Miele parnoj pećnici.

Savršena kombinacija vrućeg zraka iz klasične pećnice te pare iz parne pećnice. Odlikuje ju jedinstvena upravljačka ploča koja se pritiskom na gumb automatski podiže i spušta. Spremnik za vodu i posuda za kondenzat su smješteni iza upravljačke ploče, a ime je dobivena veća, XL, unutrašnjost pećnice koja sada iznosi 48l.

Kontakt:

Adresa:
Miele trgovina i servis d.o.o.
Buzinski prilaz 32
10 000 Zagreb
Telefon i e-mail:
Tel: + 385 1 6689 000
Fax: + 385 1 6689 090
E-mail:
info@miele.hr
Web: www.miele.hr

Radno vrijeme:

ponedjeljak – četvrtak
od 8.30 do 17.00
petak
od 8.30 do 14.30
subota, nedjelja
ZATVORENO

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se