interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Uspješno završeni Dani kuhinja u West Gate-u

Uspješno završeni Dani kuhinja u West Gate-u
Proteklog vikenda, točnije od 13. do 16. listopada održali su se prvi Dani kuhinja. Prvi po redu od nadamo se mnogih ovakvih i sličnih manifestacija. Kuhinje su po prvi puta bile glavni akteri na ovoj iznimno zanimljivoj manifestaciji.

17.10.2011.

Matko Branković

0

U doba kada sigurno nije lako pokrenuti išta slično, organizatori, predstavnici Medijskog pravca d.o.o. su došli do ove snažne i hrabre ideje i uspjeli u tome uz veliku podršku West Gate Shopping City centra i naravno izlagača koji su kroz četiri dana demonstrirali iz prve ruke kako treba uskladiti kvalitetu i dizajn u kuhinji.

West Gate Shopping City centar je bio poprište realiziranja ove hrabre i jedinstvene ideje, te se uz simpatičan program, kvalitetne i ozbiljne izlagače sve pretvorilo u uspješno upoznavanje s jednim od jačih tvrtki na ovom području. Scavolini, DeLonghi i Bosch samo su neke od niza uspješnih izlagača koji su odabrali Dane kuhinja kako bi se dodatno predstavili javnosti.

Zabavni dio ovih „kuhinjskih dana“ su odradili Mario Valentić i Mirna Maras. Mladi supružnici su dodatno podigli razinu zabave i konstanto uključivali prisutne goste u pregršt igara koje su stavljale na kušnju njihove kulinarske sposobnosti.

Idealan vikend zabave i korisnih savjeta je iza nas, ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati godinu dana i još jedne Dane kuhinja.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se