interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Hladna zima uz toplinu kamina Hoyan

Hladna zima uz toplinu kamina Hoyan
Kamin u prostoru stvara poseban vizualni doživljaj. Svake godine početkom veljače tvrtka Kamini Hoyan u Ljubešćici na poseban način potiče ugođaj ljubavi i strasti svim ljubiteljima kamina, tradicionalnom akcijom „Za zaljubljene" koja traje od 4.2. – 23.2.2008.

02.02.2008.

interijerNET.hr

0

  • 0
Tradicionalna akcija „Za zaljubljene" koja traje od 4.2. – 23.2.2008. poziv je svim zaljubljenima da posjete salon, odaberu kamin u skladu s ukusom svoje voljene osobe i daruju joj dašak luksuza i topline. Tko želi iskoristiti specijalan popust od -12% na sve proizvode iz bogate ponude Kamina Hoyan (osim kolekcije Neodoljivi), dočekat će ga ljubazno osoblje i spremno odgovoriti na sva pitanja o ugradnji kamina, roštilja i krušnih peći. Kamini Hoyan svojim proizvodima osiguravaju kvalitetu i dugotrajnost prenoseći udobnost koju donosi plamen.

Kamin je postao sastavni element interijera mnogih kućanstava. Osim potrebe za toplinom, koju razvija u prostoru odmah nakon potpaljivanja, potreba  za njegovom estetskom funkcijom, postala je dominantna.

  • 0

Kamini su kroz povijest mijenjali izgled, a dekorativni elementi i materijali su bili prilagođeni stilskim razdobljima iz kojih su potjecali. Vremenom su se i funkcionalno usavršavali.

  • 0

No ukupan ugođaj ovisit će o kvaliteti izvedbe, ekonomičnosti potrošnje i funkcionalnosti. Za sve ovo je potrebna pravilna i stručna izvedba kamina, odgovarajući položaj u prostoru, dimnjak dovoljnog promjera, osiguranje dovoda svježeg zraka kao i dovoljno čvrsta podloga.

  • 0

Ukoliko je primarna funkcija kamina zagrijavanje prostora, a ne vizualni dojam, onda se posebna pažnja mora posvetiti ispravno odabranoj snazi kamina, koja ovisi o kvadraturi prostora koji se grije. Savjeti stručnjaka Kamina Hoyan uvelike će pomoći pri odabiru pravog kamina za Vaš dom.

  • 0

Danas je izbor kamina u oblikovnom smislu zaista velik pa je vrlo bitno odabrati onaj koji će pridonijeti ljepoti vašeg prostora i stvoriti ambijent „kućnog ognjišta“.

  • 0

Kamini Hoyan Vam predstavljaju i savjetuju slijedeće:

STIL: da bi se kamin uskladio s osobnošću prostora, tvrtka Kamini Hoyan nudi različite stilove kamina: moderni, klasični, rustikalni ili stilski kamin.
Oblik kamina kao i izbor završnih obloga, uvijek treba prilagoditi elementima interijera kako bi međusobno tvorili skladnu cjelinu. Odabir materijala će ovisi i o konačnom ugođaju koji se želi postići.
Ravne i jednostavne linije u oblikovanju kamina, kao i minimalizam u završnim obradama fasade, karakteristični su za većinu današnjih kamina.

MATERIJALI: svaki odabrani model može se izvesti od više različitih vrsta materijala.
Upotrebom prirodnih materijala, poput kamena ili drveta može se naglasiti rustikalni ambijent. Ovakve materijale poželjno je upotrijebiti kada su već primijenjeni u oblikovanja interijera kako bi se zadržao karakter prostora.

LOŽIŠTE: kamini mogu biti otvorenog ili zatvorenog ložišta. U svaki model kamina moguće je ugraditi jedno od pedesetak različitih modela gusnatih ložišta koja se međusobno razlikuju veličinom, snagom, načinom otvaranja vrata, brojem vrata i stakala… Osim ložišta na kruta goriva, moguće je odabrati električno ili plinsko ložište.

  • 0

Stručnjaci iz tvrtke su na raspolaganju za sva pitanja i dvojbe oko ugradnje kamina, kao i sugestije oko izbora najboljeg modela u skladu s interijerom i pozicijom kamina u prostoru. Zadatak je vrhunsku europsku tehnologiju u proizvodnji kamina i višedesetljetno iskustvo i znanje njihovih stručnjaka, staviti u potpunosti na raspolaganje klijentima i obogatiti njihov životni stil novim vrijednostima. Najveća prednost je široka mogućnost izbora. Ovisno o dizajnu i dimenzijama budućeg ili postojećeg prostora, klijent može odabrati jednu od 250 različitih izvedbi modela sobnih kamina.

  • 0

Kamini Hoyan Vam nude mogućnost da na Vašu lokaciju izađu njihovi stručnjaci koji će razriješiti nedoumice oko kupnje i ugradnje proizvoda, a kao posebnu uslugu nude Vam izradu 3D modela kamina i roštilja prema dimenzijama Vašeg prostora. Odaberite stil koji Vam se sviđa, pošaljite poštom ili e-mailom potrebne mjere, visinu i profil priključka na dimnjak i očekujte uskoro idejnu skicu odabranog proizvoda s pogledom iz Vašeg dnevnog boravka ili terase.

Bez obzira na odabrani oblik i stil koji volite, uz ponudu i stručnjake Kamina Hoyan, užitak odmaranja uz kamin bit će još veći.

Kamini Hoyan – toplina sa stilom!

 www.kaminihoyan.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se