interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

„Vješalica po mom“

„Vješalica po mom“
Postoje elementi namještaja koji su često neupadljivi i neizostavni pri uređenju prostora. Neki od njih su vješalice, koje su potrebne u svakom dijelu doma. Kako vješalica ne bi bila samo vješalica već i zanimljiv dekorativan element prostora, primjenite „vješalicu po mom“, koju zaista sami kreirate i njom stvarate željeni ugođaj u prostoru.

11.06.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

„Vješalica po mom”, nije bilo kakva vješalica. Ona je mnogo više od toga. To je vješalica koju lako prilagodite svom ukusu, komad namještaja koji će se jednostavno uklopiti u svaki prostor, bilo da se radi o dječjoj sobi, hodniku, kupaonici, spavaćoj sobi ili javnom prostoru. Montaža je izuzetno jednostavna i brza, jer se „vješalica po mom“ isporučuje sa svim potrebnim uputama i dijelovima za montažu.

  • 0


Spavaća soba

Zašto odjeću koju pripremate za idući radni dan slagati na stol ili komodu? Panel je izvrsna dekoracija spavaće sobe, a njegov izgled možete izabrati prema želji. Za spavaću sobu preporučujemo mirne i nježne uzorke pastelnih i opuštajućih nijansi boja, uzorke drva ili fotografije prirode. No, ukoliko ste ljubitelj dinamičnih boja i motiva, slobodno odaberite takve za dekorativni panel vješalice u spavaćoj sobi.

  • 0

Dječja soba

Na vješalice se ne moraju nužno vješati komadi odjeće. Ukoliko „vješalicu po mom“ koristite u dječjoj sobi, na nju možete objesiti omiljeni predmet ili igračku svog djeteta. Maštovito nacrtani motivi na dekorativnom panelu vješalice osvježavaju prostor i čine ga veselijim. „Vješalica po mom“ savršen je ukrasni dodatak sobi Vašeg djeteta.


  • 0

Kupaonica

Unatoč činjenici da kupaonica nije mjesto osobito dugog zadržavanja unutar  kuće ili stana, u njoj provodimo nezanemarivu količinu vremena. Sada to vrijeme možete učiniti još ugodnijim. Panel vješalice, koje se pojavljuju u imitaciji drveta u kombinaciji s ogledalom, savršeno su rješenje za Vašu kupaonicu. Osim drvenog dekora, na raspolaganju Vam je mnoštvo drugih koje ćete s lakoćom prilgoditi bojama i dizajnu Vaše kupaonice.


  • 0


Predsoblja, javni prostori ili lokali

Prvi dojam dobiva se ulaskom u ulazni prostor stana, kuće ili javnog prostora. Lijepo uklopljen uzorak drveta, grafike ili fotografije na Vašoj vješalici, u kombinaciji s ogledalom, oduševit će sve koji dolaze. Primjena „vješalice po mom“ u javnim prostorima - kao što su lokali, čekaonice, predvorja hotela, gotovo je neograničena u funkcionalnom i dizajnerskom smislu. Vrhunski dojam postiže se skladnim bojama panela, koje je potrebno uskladiti s namjenom javnog prostora i dizajnom interijera.

  • 0


Jednostavnom i brzom izmjenom slike, vješalica postaje izvrstan dekorativni element koji odgovara Vašem raspoloženju. Sliku možete napraviti i sami, bilo da se radi o omiljenoj fotografiji ili dječjem crtežu. U paketu s vješalicama nalazi se i CD s jednostavnim programom za izradu slika u točno odgovarajućim dimenzijama.

  • 0


U kombinaciji s vješalicom, dekorativni paneli od kaljenog stakla nude dodatnu zaštitu od prljanja zida ispod vješalice, a odabirom jedne od mnogih slika ili grafika dobit ćete umjetnički dojam po Vašoj želji.

  • 0


Stvorite vlastitu kombinaciju za svoj stan, ured ili lokal. Odaberite  boju vješalica koja Vam odgovara i kombinirajte ih sa staklenim  panelom po vlastitom izboru.
Vješalice možete koristiti i zasebno, montirajući ih na zid ili vlastiti komad namještaja.
Slike unutar vješalica su zamjenjive, pa u njih možete ugraditi  i motiv vlastite izrade.
Iz tog razloga, „vješalica po mom“ može biti odličan i orginalan poklon djeci i odraslima.

  • 0


Svoju „vješalicu po mom“ potražite u:

IVERPAN - Žitnjak
Ulica grada Gospića 3
10 000 Zagreb
PRODAJA OKOVA
Telefon: 01/2382-836
Fax: 01/2382-956
E-mail: okovi@iverpan.hr

IVERPAN - Stenjevec
Samoborska cesta 96
10 000 Zagreb
Telefon: 01/ 3777-833
Fax: 01/3777-877
PRODAJA PLOČASTIH MATERIJALA
iverali-stenjevec@iverpan.hr 
PRODAJA OKOVA
okovi-stenjevec@iverpan.hr 

IVERPAN – Varaždin
Kučanska 3
42 000 Varaždin
Tel: 042/305-403
Gsm: 091/2382-951
Fax: 042/350-086
E-mail: iverpan-varazdin@iverpan.hr

PRODAJA OKOVA
okovi-varazdin@iverpan.hr


PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se