interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Uspjeh KVADRA-e na najvećem svjetskom sajmu namještaja IMM Cologne 2012

Uspjeh KVADRA-e na najvećem svjetskom sajmu namještaja IMM Cologne 2012
Zagreb, 23. siječnja 2012. – Kvadra, hrvatski dizajn brand ojastučenog namještaja, pomaknuo je granice interesa međunarodne industrije namještaja na upravo završenom najvećem svjetskom sajmu namještaja IMM Cologne (16. - 22.1. 2012.). Prezentiranjem svoje prve kolekcije na međunarodno tržište, Kvadra je prepoznata po kvaliteti i inovativnom dizajnu proizvoda.

29.01.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Prema preliminarnim narudžbama, Kvadrine će sofe krenuti na globalno tržište i postati dio ponude Danske, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Libanona, Izraela, Južne Koreje… Ovime Kvadra postaje prva hrvatska tvrtka koja u novijoj hrvatskoj povijesti počinje izvoziti finalni proizvod pod vlastitim brandom, noseći potpis hrvatskog dizajna.

  • 0

Kvadrinu kolekciju lansiranu na sajmu u Kölnu čine: sofe EleganceNimbleBasicCombo i Easy (dizajn: kućni dizajn tim), sofaRevolve (dizajn: Numen/ForUse + Bratović&Borovnjak) i naslonjač te dvosjed 3angle (dizajn: studio Grupa - Filip Despot, Ivana Pavić, Tihana Taraba).

  • 0

Tomislav Knezović, direktor Kvadre d.o.o., iznosi svoje impresije nakon izlaganja i ostvarene rezultate: „Strah od neprihvaćanja hrvatskog branda s kvalitetnim proizvodima bio je neopravdan. Dogodilo se suprotno. Mnogi su mislili da smo skandinavski dizajn brand, što nam laska. Kada su saznali da smo iz Hrvatske, nisu na to loše reagirali. Rezultati su nadmašili naša očekivanja. Kvadrina kolekcija doživjela je veliki interes zemalja koje su kolijevke dizajna i kvalitetne izrade poput Danske, Njemačke, Belgije, Francuske i Austrije. Pored europskih zemalja, prihvatile su nas i ostale kulture – Libanon, Izrael, Južna Koreja, Sjeverna Amerika i Australija. Čitava kolekcija Kvadre pobudila je interes među posjetiteljima, premda je sofa Revolve bila hit. Dizajneri ovog proizvoda, oblikovali su i štand kojim se je Kvadra suvremeno predstavila međunarodnoj publici.

  • 0

Sajam namještaja IMM Cologne, svakog se siječnja održava u njemačkom Kölnu, i središnje je mjesto susreta širokog spektra izlagača i trgovaca iz cijelog svijeta. To je razlog što je Kvadra za pokretanje izvoza svoje kolekcije ojastučenog namještaja izabrala upravo ovaj sajam na kojem su njezini proizvodi prepoznati od svih kultura.

Kolekcija prezentirana u Kölnu dostupna je u svim Kvadrinim salonima.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se