interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Neobični interijeri

Neobični interijeri
Život u otkačenom i originalno opremljenom životnom prostoru zasigurno jamči dobru zabavu. Poneka ideja možda potakne i Vašu maštu, pa svoju svakodnevicu ispunite uzbudljivim doživljajima interijera i veselim ugođajima unutar vlastita četiri zida.

01.10.2008.

interijerNET.hr

0

Kvalitetno opuštanje i odmaranje utjecat će na opće raspoloženje. Odmor uz valjanje i „borbu“ sa spužvanim izdancima kreveta, ljuljanje ili igru s omiljenim plišanim medvjedićima, koji podsjećaju na dane nestašnog djetinjstva, bit će sve samo ne klasično odmaranje. Zabava je imperativ otkačenog interijera i pozivnica za sve one vedrog i razigranog duha.

  • 0

  • 0

  • 0

Ukoliko opuštanje planirate u dvoje, a pri tome zazirete od svih standardnih načina uređenja prostora, ovakva kombinacija između tepiha, garniture za sjedenje i ležaja će Vas sigurno zadovoljiti. Ovaj ambijent sam od sebe potiče opuštanje i ležernost te nameće isključivo sjedeće ili ležeće poze. Pokoja biljka, lampa i mali tv na podu odlično će popuniti potrebne sadržaje. Ugodni doživljaji iz „žablje perspektive“, nametnut će zelenu kao prikladnu dominantnu boju!

  • 0

Postoje i oni koji se u vlastitom domu osjećaju kao „putnici namjernici“. Kako bi potvrdili svoj status i omogućili lakšu seobu iz dnevne u spavaću sobu, predlažemo stolić iz kućne radinosti, koji će olakšati transport svih potrebnih namirnica – pića, grickalica i navijačkih rekvizita.

  • 0

Ovakvi pojedinci u spavaćoj sobi trebaju imati spremne kofere i telefon, jer svaki poziv može značiti „put pod noge“. Praktična rješenja i višefunkcionalni komadi namještaja život će im učiniti lakšim i bezbrižnijim.

  • 0

„Ponavljanje je majka znanja“ imajte na umu kada umjesto slike postavljate mini biblioteku na zid. Prikladno mjesto je iznad kreveta ili fotelje. Tako ćete prilikom protezanja zasigurno zakačiti pokoju knjigu, željeli vi to ili ne. Znanja nikad dosta, bez obzira koliko vam je već glava puna svega!

  • 0

Toalet nikako nije dosadna destinacija stana, jer se tamo uvijek nešto događa. No, može biti problematična ukoliko niste osigurali dovoljne količine toaletnog papira na dohvat ruke. „Papirnata“ pregrada između toaleta i umivaonika možda neće svakome biti vrhunska dizajnerska kreacija, ali će sigurno unijeti mir i sigurnost u ovaj nemirni prostor!

  • 0

Ako vam je ponekad potrebno duže da “upalite lampice u glavi“, smatrajte problem rješenim. Jedna velika pored glave, sigurno će spasiti situaciju! Pa ne morate uvijek misliti sto na sat.Osim toga, otkačeni interijer niti niste odabrali da previše mislite već da se što bolje opustite.

  • 0

A da je to pravi odabir, reći će slika više od riječi!

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se