interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

KMS-PROM – zeleno je evergreen

KMS-PROM – zeleno je evergreen
Pravo je vrijeme za uređenja okućnica, terasa i balkona za potpuno uživanje na otvorenom. Povezivanje s prirodom pravi je način opuštanja, a uređenje elementima koji oponašaju prirodne, pojačat će opuštajuće ugođaje...

06.05.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Od sada održavanje vanjskih površina može biti jednostavno i lako sa novom linijom keramičkih pločica u ponudi tvrtke KMS-PROM. Radi se o liniji Evergreen talijanskog proizvođača A.L.CO Cheramiche. Pločice imaju sve potrebne karakteristike za vanjsku primjenu, a njihova posebnost je u tome što imitiraju travnatu površinu.

  • 0

Evergreen linija je idealna za oblaganje vrtnih staza, terasa, vanjskih površina oko kuće i površina oko bazena. Također se može koristiti kao dekorativno podno rješenje u prostorima javne namjene, prodajnim salonima i sl. Ovo je jednostavno rješenje za atraktivno i lako održivo uređenje vanjskih površina čime se postiže dojam zelene površine i može se odlično uklopiti u već postojeće travnate površine oko kuće.

  • 0
  • 0

U redovnoj ponudi KMS-PROM-a možete odabrati kupaonski namještaj, masažne kade različitih dimenzija i oblika, kupaonsku sanitariju, keramičke pločice, kao i kompletan program za polaganje keramike Murexin (hidroizolacije, ljepila, završni profili).

  • 0

Kontakt:

KMS - PROM

Maršala Tita 89, Zaprešić

tel. 01/3340 500, 3340 501

e-mail: info@kms-prom.hr

www.kms-prom.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se