interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

U skladu s prirodom - KMS-PROM

U skladu s prirodom - KMS-PROM
U skladu s proekološkim trendom "...živjeti zdravije, stanovati ljepše..." tvrtka KMS PROM predstavlja najnoviju wellness kolekciju kupaonskog namještaja, slavina, masažnih kada, keramičkih pločica te gres porcellanata.

24.05.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Tokom cijele godine možete uživati u ugodnom osjećaju stanovanja okruženi prirodnim materijalima i oblicima. Tako u ponudi trvrtke KMS-PROM možete pronaći masažne kade raznih dimenzija i oblika s ugrađenim masažnim sustavima, koji objedinjuju sve aroma-kromo i ozono funkcije; slavine s otvorenim tokom vode, koja mijenja boju ovisno o temperaturi vode.

  • 0

Najnoviji trendovi kupaonicu postavljaju kao značajnu prostoriju doma, s naglašenom funkcijom opuštanja i uživanja. Ponuda KMS-PROM upravo slijedi taj trend i pomaže svakom kupcu da doista osjeti kupaonicu kao mjesto istinskog uživanja. Dizajn masažnih kada i slavina osigurat će i vizualno uživanje.

  • 0

U velikom izboru kupaonskog namještaja možete odabrati različite kombinacije boja prednjica i korpusa kupaonskih ormarića, skladnih i jednostavnih linija te modernog i profinjenog dizajna. Dizajn namještaja uskladite s potrebama, ali i veličinom kupaonice kako biste maksimalno iskoristili prostor, a istovremeno osigurali prozračnost i potreban komunikacijski prostor.

  • 0

Kupaonski namještaj uskladite s odabirom pločica na način da ih koloristički stopite ili kontrastno naglasite. Odabir odgovarajućeg kupaonskog namještaja možete upotpuniti novim linijama keramičkih pločica koje savršeno imitiraju gotovo sve prirodne materijale. Tako drvene strukture, oblutci, kamen ili pijesak mogu postaiti oblikovni elementi vašeg interijera.

  • 0

Posjetite prodajni salon tvrtke KMS-PROM i uživajte u odabiru vrhunske opreme, koja će pretvoriti vaš dom u pravu oazu uživanja.

  • 0

Kontakt:

KMS - PROM

Maršala Tita 89, Zaprešić

tel. 01/3340 500, 3340 501

e-mail: info@kms-prom.hr  

www.kms-prom.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se