interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Keramika Modus – domaći brend s odgovorom na trendove

Keramika Modus – domaći brend s odgovorom na trendove
Keramičke pločice su sastavni dio interijera i eksterijera, a svojom prisutnošću u prostoru značajno utječu na njegovu vizualnu, ali i funkcionalnu kvalitetu. Pored mnogih stranih brandova, na hrvatskom tržištu se ističe i domaći – Keramika Modus, koji uspješno prati najnovije trendove te daje rješenja zahtjevnom domaćem, ali i stranom tržištu.

24.05.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, svoje proizvode izvozi u 15-ak zemalja, a kvalitetom ne zaostaje za talijanskim i španjolskim proizvođačima. Uštedom u troškovima transporta poboljšava konkurentnost svojih proizvoda na domaćem tržištu.

  • 0

Surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due, koja je kupila ekskluzivno pravo za proizvodnju linije keramičkih pločica Hello Kitty te je distributer kolekcije Hello Kitty za Hrvatsku. Ova dosjetljiva ideja već je rezultirala plodom, jer postoji veliki interes za ove pločice, koje su izvedene u različitim veličinama i bojama, te su prikladne za dječje kupaonice, ali i za odrasle, željne originalnih noviteta. Posebna kolekcija pločica izrađena je u crnoj boji sa Swarovski kristalima.

  • 0

Tvrtka Keramika Modus, prati aktualne trendove kao i potrebe suvremenog načina opremanja interijera te odgovore daje svojim najnovijim kolekcijama keramičkih pločica: Streamers, Broccato, Gemma, Nubia, Native, Madera, te najnovijim serijama Fleur i Grafite.

  • 0

Kada se govori o trendovima u svijetu keramičkih pločica, potrebno je naglasiti da oni prate trendove u uređenju interijera kako bojama tako i materijalima tj. njihovim vjernim imitacijama u površinskoj strukturi i teksturi keramičkih pločica. Trendovi na prvo mjesto postavljaju prirodne ugođaje i materijale, pa su pravi hit keramičke pločice koje imitiraju drvo i kamen. Osim imitacija ovih prirodnih materijala, popularna je i imitacija betona.

  • 0

Trendovske boje keramičkih pločica su kivi zelena, narančasta, smeđa, krem, nijanse sive, ljubičaste, plave, crvene. Osim jednobojnih pločica, ističu se one naglašenih cvjetnih motiva i kolorita, koje se zbog dominantnosti postavljaju samo na manje površine ili kao bordure po opsegu ili dijelovima vertikala zidova.

  • 0

Crno bijele kombinacije su vječne, pa su tako zauzimaju svoje mjesto i u najnovijim trendovima. Kontrastno slaganje pločica po sistemu šahovskog polja ili drugim sistemima, uvijek je efektno i atraktivno, a pogotovo na većim površinama gdje do punog izražaja dolazi sraz crnih i bijelih pločica.

  • 0

Osim glatkih površina, izuzetno su popularne reljefne strukture keramičkih pločica. Iako nešto teže za održavanje u kuhinjama ili kupaonicama, njihovom estetskom dojmu neobično je teško odoljeti.

  • 0

Osim za oblaganje zidova i podova, keramičke pločice se koriste i kao sastavni materijal u izradi namještaja. Keramičke pločice se počinju tretirati kao tapete te svoje mjesto nalaze u ambijentima različitih prostorija doma. Ovisno o boji, površinskoj strukturi ili vrsti prirodnih materijala koje vjerno imitiraju, stvaraju tople prostorne ugođaje iako se svrstavaju u hladne materijale.

  • 0

Keramičke pločice tvrtke Keramika Modus udovoljit će svim trendovima i željama pojedinaca, a svojom izradom osigurati trajnost i kvalitetu površina na koje se postavljaju. Domaći brend, koji svoje ciljeve postavlja visoko kada je riječ o keramičkim pločicama, ide u korak sa suvremenim zahtjevima te dizajnerski i kvalitativno ističe i širi svoju prisutnost na hrvatskom i europskom tržištu.

  • 0

Kontakt:

Vojnić
Tel: +385 1 6595 954
Fax: +385 47 883 045
e-mail: lbijelic@keramika-modus.com

Orahovica  
tel: +385 33 840 317
fax: +385 33 840 310
e-mail:gvulic@keramika-modus.com

Rujevac      
tel/fax: +385 44 527 659 
e-mail: btomasevic@keramika-modus.com

Zagreb
Tel: +385 1 6595 905
Fax: +385 1 6545 082
e-mail: dcerovski@keramika-modus.com

www.keramikamodus.com

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se