interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Keramika Modus: Konferencija za medije u Bologni

Keramika Modus: Konferencija za medije u Bologni
Na najvećem svjetskom sajmu keramike Cersaie u Bologni, Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, 22.09.2011. održala je konferenciju za medije. Pored predstavljene najnovije kolekcije, okupljeni poslovni partneri, arhitekti i novinari imali su prilike čuti najnovije vijesti iz svijeta pločica.

25.09.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Predsjednik uprave g. Željko Radek istaknuo je da Keramika Modus po ničemu ne zaostaje za drugim poznatijim tvornicama keramike, kako kvalitetom tako i tehnologijom. Od ukupne proizvodnje oko 65% ide u izvoz i to u zemlje bivše Jugoslavije, Češke, Mađarske, Bugarske…

Na konferenciji su prisustvovali i neki od velikih distributera keramike na hrvatskom tržištu, ekskluzivna Špina i Pevec, kao najveći hrvatski maloprodajni lanac za opremanje i građenje.

Cjelokupan nastup Keramike Modus na sajmu Cersaie pripremila je talijanska tvrtka Gamma Due, a na današnjoj konferenciji za novinare najavili su i ekskluzivno pravo Keramike Modus za regionalnu distribuciju Hello Kitty, novog brenda keramičkih pločica.

Gregorio Schenetti, voditelj marketinga tvrtke Gamma Due istaknuo je da je za ostanak u trendu, svake godine je na tržište potrebno izbaciti nešto novo i atraktivno, pa je rezultat toga kolekcija Hello Kitty.

 Kolekcijama pločica za predstojeću sezonu 2012. dominiraju mirniji dizajn, dublji, snažniji tonovi i boje grafita, finija površina i veće dimenzije. Jednostavnost, minimalizam i utapanje u prostor snažno definiraju osobnost i stil. Mogućnosti su nebrojene…

Grafite  je najnovija kolekcija pločica Keramike Modus koja je prezentirana na sajmu u Bologni  i koje su decentno ukrašene reljefnom površinom

Kako pločice tako i dekori stvaraju atmosferu svakog prostora: naglašavaju eleganciju, lepršavost ili raskoš oplemenjeni platinom i sjajnim česticama. Štrafaste tapete, neuobičajeni cvjetovi ili geometrijski oblici polaganjem na cijelu površinu zida ukrašavaju prostore dnevnih boravaka ili spavaćih soba.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se