interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Murexin EDUCA Tour-a u Splitu

Murexin EDUCA Tour-a u Splitu
SPLIT – Nakon uspješne prve prezentacije za arhitekte u Opatiji ITV Murexin u suradnji s Razredom arhitekata Hrvatske održao je u Splitu drugo u nizu od četiri stručna predavanja namijenjena arhitektima pod zajednički nazivnikom Murexin EDUCA Tour .

29.09.2008.

interijerNET.hr

0

S obzirom na približavanje Hrvatske Europskoj uniji, Murexin EDUCA Tour u 2008. godini pažnju posvećuje temama „HR i nove EU norme u graditeljstvu“. Michael Haindl, stručni predavač iz Murexin Austrija stavio je poseban naglasak na norme vezane uz ljepila za pločice i mase za ispunjavanje fuga – minimalni zahtjevi i oznake proizvoda. ETAG 022 je novo europsko tehničko odobrenje za alternativne izolacije tj. sisteme vezane za popločavanje keramikom u vodom opterećenim područjima.


Druga tema u sklopu ovogodišnjeg Murexin EDUCA Tour-a je posebno aktualna u eri „wellness & spa centara“ a glasi „Alternativne hidroizolacije s fokusom na tehnička i sistemska rješenja u wellness centrima i bazenima“. Ovo predavanje se osvrnulo na polimerne i polimerno – cementne hidroizolacije, svrhu i značenje tih izolacija u graditeljstvu, prednosti u odnosu na klasične hidro izolacije u uvjetima opterećenim vodom kao što su mokri čvorovi, terase, balkoni i bazeni, sistemska rješenja.

Dorijan Glavaš, voditelj marketinga i izvoza ITV Murexina, naglašava da je zadovoljan odazivom arhitekata na predavanja u Opatiji i Splitu. Naglašava da ITV Murexin preferira ovakav način komunikacije s arhitektima gdje se kroz stručne informacije i praktične primjere dobivaju uvidi u nove mogućnosti i ideje za buduće projekte. „Smatramo da su znanje i informacija iznimno bitni elementi za uspjeh u današnjem vremenu, stoga i u 2009. želimo nastaviti s ovakvim vidom stručnih prezentacija prema našim partnerima i klijentima“ zaključuje Glavaš.

Murexin EDUCA Tour nakon Splita nastaviti će se u Zagrebu i Puli.

Istarska tvornica vapna je tvrtka s najdužim iskustvom u industrijskoj proizvodnji vapna u Hrvatskoj. Godine 1993. Istarska tvornica vapna u potpunosti je privatizirana, te je danas u vlasništvu Schmid Industrie Holding iz Wopfinga, austrijskog koncerna za proizvodnju građevinskog materijala poznatih marki Murexin i Austrotherm. Danas zapošljava 84 ljudi. Istarska Tvornica Vapna -  Murexin tržišni je lider u prodaji ljepila za keramiku, masa za fugiranje, silikona, završnih profila i ostalih proizvoda vezanih za polaganje keramike, dok su program za polaganje parketa i program toplinsko -zvučne izolacije vrlo dobro prihvaćeni na tržištu. Istarska Tvornica Vapna izvozi svoje proizvode na tržišta Slovenije, Italije, Srbije i BIH.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju:

ITV Murexin

Dorijan Glavaš
voditelj marketinga i izvoza       
d.glavas@itv-murexin.hr
T: 052/ 863 590

  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se