interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dizajn interijera stambenih prostora

Dizajn interijera stambenih prostora
Stambeni prostori se mogu projektirati na mnogo različitih načina. Ljude ih svojim potrebama i željama.

06.09.2007.

Monika Galović Dumendžić, dipl. ing. arh.

0

Dizajn interijera ima važnu ulogu za ljepotu i atraktivnost prostora. Proces dizajniranja producira ljepotu i uključen je u uređenje svih unutarnjih i vanjskih površina. Jedan od bitnih prostora u dizajniranju interijera je spavaća soba. Njenim oblikovanjem te primjenom materijala i rasvjetnih tijela mogu se postići izvanredni efekti prilagođeni osobnim željama i afinitetima. Nakon cjelodnevnih obveza i završenog radnog dana, spavaća soba je ta koja vam treba učiniti ugodnim ostatak večeri.

Uređenje kuhinje i blagovaonice je također bitan element u ukupnom uređenju interijera, jer predstavlja “središte” kuće u kome se redovito okuplja cijela obitelj uz objed.

Dnevni boravak je mnogim ljudima najvažniji prostor, jer se tu se opuštaju i druže. Prozračan, osvijetljeni prostor, koji vizualno komunicira s prirodom, ispunjen dragim predmetima i s pogledom na rasplamsalu vatru kamina, želja su većine ljudi.

Velika i prostrana kupaonica postaje potreba, a ne samo želja mnogih.

Prije uređenja prostora biste se trebali posavjetovati s arhitektima i dizajnerima unutarnjeg uređenja. Oni su ti koji će vaše želje pretočiti u stvarnost te pronaći rješenja na sve probleme koji se pojave u funkcionalnom, organizacijskon ili estetskom smislu.Osim toga, predložit će vam rješenja i stilove uređenja o kojima niste niti razmišljali, a savršeno se uklapaju u vaš način života.

Dizajn interijera je postao sastavni dio naše svakodnevice, jer osim što želimo živjeti u lijepom, okruženi smo i javnim prostorima – trgovačkim centrima, bankama, restoranima, kafeima itd. u kojima je unutarnji dizajn postao vrlo bitan element, kojima svatko od njih želi privući što veći broj ljudi.

Stoga, shvatite važnost dizajna interijera i prepustite se stručnjacima koji će uljepšati Vaš život!

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se