interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ruby Dry

Ema d.o.o.

Najtiši odvlaživač zraka na tržištu za uredske, stambene i ostale vlažne prostore.
Ruby DH600 posljednja je generacija adsorpcijskog odvlaživača zraka, koji odvlažuju zrak ne koristeći pritom kompresor, a samim time niti freon. Naime, vlažni zrak se usisava u uređaj i vodi preko ploče od silikagela, čije mikropore apsorbiraju vlagu iz zraka. Zadržana vlaga se pretvara u kapljice vode pomoću topline iz grijača i zadržava u spremniku vode.
Pritom je kapacitet odvlaživanja, za razliku od kompresorskih, jednak kod nižih i kod viših temperatura, primjerice pri 5°C i 20°C.
 
Iznimna ekonomičnost
Grijač povećava temperaturu izlaznog zraka, pa razlika između ulaznog i izlaznog zraka iznosi do 12°C, čime se štedi na energiji grijanja. Također, kod Ruby DH 600 nema gubitaka vremena u radu zbog odmrzavanja, jer nema pojave leda, kao ni potrošnje energije potrebne za odleđivanje.
 
Tihi rad
Bez kompresora nema niti buke na koju ste navikli kod kompresorskih odvlaživača zraka. Kod Ruby DH 600 jedini šum stvara ventilator, što omogućuje nisku razinu buke, od 29 dBA do 45 dBA, na udaljenosti od 1 metra (ovisno o brzini rada).
 
Praktičnost i jednostavnost upotrebe
Privlačno dizajniran, Ruby DH 600 odlikuje se jednostavnom upotrebom. Mogućnost odabira između automatskog i kontinuiranog rada omogućuje automatsko odvlaživanje upravljano senzorom, prema odabranom nivou vlage.
Višak vlage koji se kondenzira skuplja se u spremniku vode unutar samog uređaja. Kada je spremnik pun, automatski se obustavlja rad uređaja. Na spremnik vode moguće je spojiti cijev za direktan odvod kondenzata u kanalizaciju.
Zahvaljujući težini praznog uređaja od samo 7 kilograma, te praktičnoj ručki, odvlaživač je lako prenosiv.
 
Bez obzira koristi li se Ruby DH 600 u kućnoj ili poslovnoj primjeni, kvaliteta ovog uređaja belgijskog proizvođača, tvrtke ESSEGE, jamči dugogodišnji besprijekorni rad.

Najpovoljnija kupnja je preko web shopa zastupnika www.ema.hr
 
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika, na www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Klima komore za bazene

Ovlaživači i odvlaživači > Klima komore za bazene > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se