interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Calorex Dehutech_1

Ema d.o.o.

Calorex DehuTech je adsorpcijski odvlaživač zraka za sve uvjete rada, ali posebno pogodan za rad pri niskim temperaturama i niskoj vlazi zraka. Uređaj kompletiran za rad, u kučištu od nehrđajućeg čelika uključuje: rotor od silikagela, ventilator, elektrootporni reaktivacijski grijač i upravljanje radom uređaja.
Uređaj je spreman za spoj na kanale standardne veličine, električno napajanje i eksterni higrostat.
 
Kako radi adsorpcijski odvlaživač zraka?
Srce Calorex DehuTech adsorpcijskog odvlaživača je sporo rotirajući rotor impregniran silikagelom. Taj rotor je podijeljen u hermetički odvojene sekcije, fiksirane u kučištu odvlaživača. Kada zrak prolazi preko procesnog sektora rotora, iz njega se vlaga apsorbira pomoću silikagela. Kako bi odvlaživač konstantno apsorbirao vlagu, iz prostora se vodi dodatno zagrijani zrak kroz regeneracijski sektor, gdje prelazeći preko silikagela otpušta zadržanu vlagu.Zatim se taj vrući i vlažni zrak izbacuje preko kanala izvan prostora. Regeneriran silikagel rotor zatim polako rotirajući ponovo ulazi u procesni sektor, omogućujući kontuinuiran rad odvlaživača.
 
Odlike Calorex DehuTech odvlaživača zraka:
 
Jednostavna instalacija
Odvlaživač se isporučuje potpuno opremljen, tvornički testiran i opremljen sa svim neophodnim kanalnim prirubnicama, zračnim filterima i sigurnosnim krugovima.
 
Potpuno automatski rad
Spojeni na higrostat, svi Calorex DehuTech odvlaživači zraka rade potpuno automatski, osiguravajući da je vlaga u prostoru precizno kontrolirana u svakom trenutku.
 
Fleksibilnost
Odvlaživači Calorex DehuTech su dostupni u izvedbi sa električnim, parnim ili plinskim zagrijavanjem u regeneraciji, omogućujući izbor najpogodnijeg i najisplativijeg energenta.
 
Pouzdanost i jednostavno održavanje
Zahvaljujući njihovoj izvedbi, održavanje Calorex DehuTech-a je jednostavno. Možda još važnije, kvaliteta izrade omogućuje dugogodišnji besprijekoran rad.
 
Široka mogućnost primjene
Calorex DehuTech ima široku mogućnost primjene, od raznih industrija (elektronička, farmaceutska, industrija hrane, itd.) do muzeja, galerija, skladišta, itd.
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Klima komore za bazene

Ovlaživači i odvlaživači > Klima komore za bazene > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se