interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Vrtna garnitura po mjeri prostora

Vrtna garnitura po mjeri prostora
Ako volite jednostavnost ili udobnost, čiste linije ili kompleksne oblike na tržištu je velika ponuda modela vrtnih garnitura pa nije teško odabrati onu koja vam se sviđa.

13.08.2016.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Ipak, pri odabiru vrlo je važno voditi računa o okolišu, dimenziji prostora te vašim potrebama.

  • 0

U lijepom je okolišu dovoljno smjestiti jednostavne elemente za sjedenje i minimalni klub stolić na kome će biti zadovoljene sve potrebe za jelom ili pićem. Jednostavan dizajn prvenstveno omogućuje uživanje u prirodi, a udobnost je u drugom planu. Bijela ili antracit siva boja u kombinaciji sa drvetom idealna su kombinacija.

  • 0

Ukoliko je potrebno organizirati blagovanje za veći broj osoba, važno je povezati proporciju stola i stolica. Vrlo je moderno kombinirati stilove pa se lako može dogoditi krivi odabir. Ukoliko je stol velikih dimenzija, stolice također mogu biti većih dimenzija, ali suprotna kombinacija nije dozvoljena. Ukoliko ste nesigurni, odaberite jednostavne elemente s kojima ne možete pogriješiti.

  • 0

Želite li povezati udobnost i funkcionalnost, povežite sjedeću garnituru sa blagovaonskim stolom. Vrlo je važno da stol ne dominira u prostoru kako bi se naglasila ležerna atmosfera.

  • 0

Ukoliko imate dovoljno prostora za blagovanje, uvedite klub stolić i stolicu različitog stila od sjedeće garniture i bit ćete u trendu!

  • 0

Veći prostori omogućuju višefunkcionalne stoliće koje ćete postaviti na nekoliko različitih pozicija. Ovo je vrlo funkcionalan pristup, ali istovremeno i ležeran i trendovski. Ovisno o prostoru, uvedite nekoliko foteljica uz sjedeću garnituru. Igra bojama je obvezna.

  • 0

Pri odabiru elemenata za sjedenje većih dimenzija pripazite na ukupnu dimenziju prostora. Idealna je ona pozicija koja nema puno vizualnih barijera. U tom će slučaju odabrani oblik doći do punog izražaja.

  • 0

Ležaljku prilagodite odabranom stilu sjedeće garniture za potpuni ugođaj!

  • 0

Foto: Cane Line

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se