interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Stručni časopis – Građenje i opremanje

Stručni časopis – Građenje i opremanje
Vrijeme je izuzetnog investicijskog zamaha u graditeljstvu u Hrvatskoj, pa ubrzani razvoj tehnologije, projekata i opreme nužno mora pratiti informacija o onome što se trenutno događa, ali i o tome kako poboljšati postojeće stanje koje često nije na razini prihvatljivoj krajnjem korisniku. Svrha postojanja časopisa je da pruži svaku moguću informaciju koja će pripomoći da se u uskoj struci ali i široj zajednici podigne svijest o ključnim pitanjima ljudskog djelovanja.

22.10.2007.

interijerNET.hr

0

Časopis GRAĐENJE & OPREMANJE svoj je fokus usmjerio na problematiku izgradnje individualnih i investicijskih, industrijskih i stambenih građevina, tehnologiju materijala i postupaka, dostignute i ciljane standarde, opremu i alate, te ispred svega, na čovjeka koji u gradnji sudjeluje - kao profesionalac, majstor, projektant, proizvođač, ili kao korisnik, kupac gotovog proizvoda.

Koliko god prvi morao poznavati tajne struke, i krajnji korisnik mora biti upoznat s osnovnim postavkama gradnje i opremanja, jer će svojim stavom doprinjeti da dostignuta kvaliteta finalnog proizvoda bude odgovarajuća.

Stručnim sagledavanjem problematike građenja i opremanja časopis se obraća širokom spektru čitatelja - od amatera kojeg samo zanima informacija o graditeljstvu, sve do profesionalca koji u užurbanosti svoga posla nije u prilici neprestano se obrazovati i usvajati nove, inovativne tehnologije koje se pojavljuju svaki dan.

Časopis se obraća i onima koji se još nisu odlučili ili su tek započeli mukotrpan ali isplativ put ka zvanju i zanimanju u domeni graditeljstva ili oblikovanja, đacima građevinskih škola, studentima tehničkih ali i drugih fakulteta, ali i mlađima koji svoj interes nalaze u aktivnostima fakultativnih grupa u okviru radionica tehničke kulture.

Među temama koje će časopis obrađivati naći će se napisi o teoriji i praksi, prošlosti i budućnosti graditeljstva i oblikovanja, o inovativnim tehnologijama materijala i postupaka, izvedenim i zamišljenim projektima, strojevima i alatima, pravnoj regulativi, nekretninama i financijama, o neškodljivom uređenju okoliša, o štednji energije, jednom rječju o postavkama kvalitetnog života koji se neće temeljiti na šteti koju čini drugome.

Teme koje čitate na stranicama časopisa GRAĐENJE & OPREMANJE promišljajte kritički, one su tu da potaknu na razmišljanje, a ne da budu isključive. Uvažite stavove naših autora koji u svoje tekstove unose prije svega svoje iskustvo, ali bunite se argumentirano ako o istim stvarima imate drugačije mišljenje. Na isti način mi ćemo uvažiti svaki vaš prijedlog ili primjedbu, jer samo razgovorom činimo dobrobit struci o kojoj pišemo i čitamo.

 

Kontakt:

Redakcija: Avenija Dubrava 116, 10040 Zagreb

Tel. 01 2993 516

       01 2993 519

       01 2993 520

Fax 01 2993 517

mail : marija@gradjenje-opremanje.hr

          marketing@gradjenje-opremanje.hr

 www.gradjenje-opremanje.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se