interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ljepota rustikalnih terasa

Ljepota rustikalnih terasa
Vrući ljetni dani nas mame na boravak uz more i osvježenje, a u trenucima odmora su ugodne terase neizostavne. Bilo da se radi o javnim ili privatnim prostorima, ugodno namještena terasa privući će pogled i želju za zaustavljanjem. Rustikalne terase svakako imaju šarm koji će vas privući!

06.08.2015.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Ono što prije svega stvara šarm rustikalnog ugođaja je arhitektura, materijali i okruženje, tj.pogled. Dovoljno je smjestiti stol i stolice u okruženje starog objekta zidanog u kamenu i efekt je postignut. Bilo da se radi o modernom, klasičnom ili rustikalnom dizajnu namještaja, snaga ovakvog ambijenta je takva da ćete se osjećati odlično.

  • 0

Stolice i stol od tikovine, aluminija ili tehnoratana osobni je izbor. U ovakvim ambijentima je poželjno postići notu profinjenosti koja će se suprotstaviti grubosti kamenog okruženja. Najjednostavniji je način koristiti namještaj u vrlo modernim bijelim i svijetlosivim tonovima, koji su nedavno predstavljeni na sajmu namještaja I Saloni, u Milanu, čime će se postići maksimalna harmonija sa okolišem. Zelenilo unutar dvorišta ili prekrasni pogledi na okoliš dekorirat će prostor sami po sebi.

  • 0

Ovakvi ambijenti ne zahtijevaju previše detalja, jer je bogatstvo materijala, oblika i interakcija sa okolišem već postignuta.

 

Foto: Ethimo

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se