interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

ULUPUH: MODNI ORMAR '09 - Kostimografija

ULUPUH: MODNI ORMAR
U utorak, 10. studenog u 12 sati u Galeriji ULUPUH u Zagrebu, Tkalčićeva 14, u sklopu ovogodišnje manifestacije MODNI ORMAR'09 otvara se izložba „Kostimografija“, autori Ivana Bakal, Dženisa Pecotić, Marija Šarić Ban, Elvira Ulip.

04.11.2009.

interijerNET.hr

0

MODNI ORMAR je projekt Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu kojim se natjecateljskim programom, nizom izložbi i modnih događanja promoviraju mladi dizajneri, studenti fakulteta, ali i modni dizajn u cjelini. Projekt se uspješno održava već četvrtu godinu za redom, a u okviru ovogodišnjeg njegova izdanja u Galeriji ULUPUH će se održati izložba radova četiri bivše studentice fakulteta: Ivane Bakal, Dženise Pecotić, Marije Šarić Ban i Elvire Ulip. Povezuje ih, uz članstvo u ULUPUH-u, i činjenica da su se velikim dijelom ili u cijelosti svog profesionalnog djelovanja posvetile kostimografiji i na tom polju ostvarile značajne rezultate. Izbor njihovih kostimografskih ostvarenja u galeriji će se predstaviti putem kostima, kostimografskih skica i fotografija iz predstava.

Dženisa Pecotić:

Ipak je san (balet), HNK Zagreb, 2009.

Ljubavni napitak (opera), HNK Osijek, 2004.

Dama s kamelijama (balet), HNK Zagreb, 2008.

Ivana Bakal:

Spelancija od Stanca, Glumačka družina Histrion, 2007. (skice i fotografije)

Vesela udovica, HNK Osijek, 2007. (fotografije)

Elvira Ulip:

Svečana večera u pogrebnom poduzeću, GK Komedija, 2008.

Marija Šarić Ban:

Potjeh, Zadarski plesni ansambl (ZPA), 2006.

Više o manifestaciji MODNI ORMAR vidjeti na: http://www.modniormar.ttf.hr/

Osoba za kontakt:

Maša Štrbac, voditeljica Galerije ULUPUH, 091 3587 596

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se