interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

ULUPUH: Akademija dramske umjetnosti – Odsjek snimanja

ULUPUH: Akademija dramske umjetnosti – Odsjek snimanja
U utorak, 8. lipnja u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Zagrebu, Tkalčićeva 14, otvara se izložba fotografija studenata i nastavnika Odsjeka snimanja Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

02.06.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

„Praksa izlaganja fotografija studenata Odsjeka snimanje zagrebačke Akademije dramske umjetnosti broji punih 38 godina. Galerija ULUPUH, koja je tradicionalno otvorena mladim autorima, već sedmu godinu ugošćava spomenutu izložbu. Nazvana Nova imena, izložba predstavlja recentnu produkciju studentskih radova nastalih u okviru nastave na Studiju snimanja. Uz studente se s po jednim radom predstavlja i većina njihovih nastavnika i mentora, potičući još više suradnju i uzajamnu komunikaciju. Takvim pristupom, osim što je mladim umjetnicima, od kojih mnogima i po prvi put, omogućeno izlaganje u gradskoj galeriji, javnosti je pružen uvid u rad Katedre za fotografiju. Selekciju studentskih radova izvršili su nastavnici Sandra Vitaljić, Jelena Blagović i Darije Petković, koji ujedno potpisuju i likovni postav.”

Izložba će se moći pogledati do 15. lipnja, radnim danom od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati dok je nedjeljom galerija zatvorena.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH i Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Osobe za kontakt:

Jelena Blagović (nastavnica na ADU): 091 / 254 56 40

Maša Štrbac, voditeljica Galerije ULUPUH: 091 / 3587 596

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se