interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ovog Božića izbjegnite kupovinu u zadnji čas

Ovog Božića izbjegnite kupovinu u zadnji čas
Božić je za mnoge vrlo stresno i hektično razdoblje kad nam od silnih obaveza koje se nakupe, ne preostaje ništa drugo nego božićnu kupovinu obavljati u zadnji čas. S druge strane dosta nas se prema ovome olako odnosi i stalno odgađaju tu kupovinu, pa si na neki način sami stvaramo stres pokušavajući učiniti previše prekasno. Najveći problem kod kupovine tik pred Božić uljučuje gužve u prometu, gužve na parkiralištima i gužve u trgovinama. Sve ovo "testira" naše živce.

10.12.2008.

Portal Žena.hr

0

Ako uistinu želite bezbrižno provesti dane pred sam Božić, onda je bolje da isplanirate taj shopping, i da to učinite što prije bez odugovlačenja. Ako ranijete počnete, moći ćete svima poklone kupiti bez žurbe. Imat ćete više vremena razmisliti što pojedina osoba želi i treba, a s  poklonom ćete zadovoljniji biti i vi i osoba kojoj je on namijenjen. Napravite popis osoba kojima morate kupiti poklon i popis potencijalnih poklona. Ovako ćete lakše organizirati odalazak u različite dućane, da se ne dogodi da se morate nekoliko puta vraćati.

Još je jedna opcija moguća i to zahvaljujući modernim tehnologijama - online kupovina. Kupovanje putem interneta razvilo se u porpularnu metodu nabavke stvari u cijelom svijetu, a sve je raširenija i kod nas. Prednost je što sve možete obaviti iz svog naslonjača, a osim toga možete doći i do dućana (recimo u inozemstvu) do kojih ovako niste u mogućnosti doći. Osim toga na internetu ćete lakše usporediti cijene među različitima sajtovima koji nude istu robu, pa tako i proći puno jeftinije. Danas vam je sve dostupno i udaljeno samo nekoliko klikova mišem. Ako vas brine način plaćanja kreditnim karticama putem interneta (iako kod nas dosta web prodavača nudi plaćanje pouzećem), moramo reći da je šansa prevare na gotovo svim poznatijim i većim sajtovima uistinu minimalna.

I, za kraj, još jedan način kako da si olakšate ove stresne dane kupovine je taj da počnene puno ranije kupovati. Odnosno, da kad kupujete poklon za rođendan odmah kupite i poklon za Božić. Ovo je moguće jedino ako ste u stanju izdržati čuvati taj poklon sakriven.  

Za što god se vi odlučili, kupovina poklona bi trebala biti užitak. Ne moraju to biti skupocjene svtari, glavno je da odaberete nešto s voljom i ljubavlju.

Isplanirajte shopping i bezbrižno dočekajte blagdane

U suradnji sa portalom  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se