interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Izgledajte bolje u Novoj godini

Izgledajte bolje u Novoj godini
Početak godine najbolje je vrijeme da napravite određene promjene u životu. U Novoj godini počnite se bolje brinuti o svom izgledu i pobrinite se za svoje fizičko i psihičko zdravlje. Morate znati da vaša ljepota nije samo šminka koju stavljate. Evo vam nekoliko savjeta kako se osjećati i izgledati bolje ove godine.

07.01.2009.

Portal Žena.hr

0

Pravilna prehrana

U Novoj godini probajte promijeniti prehrambene navike na bolje. Probajte naći hranu koja najbolje zadovoljava vaše energetske potrebe kod kuće i na poslu. Postepeno eliminirajte nezdrave namirnice sa jelovnika. Jedite više voća i povrća, a smanjite ili izbacite masnu hranu, slatkiše i grickalice.

Posjetite liječnika

Zakažite pregled kod svog liječnika i napravite pretrage kako bi provjerili svoje zdravlje. Isto tako barem jednom godišnje posjetite ginekologa i zubara.

Promijenite stil

Otiđite u kozmetički salon i posavjetujte se sa kozmetičarkom na koji način da bolje istaknete svoje prirodne atribute. Većina nas godinama ima isti stil šminkanja i teško se odlučimo na promjenu, pa savjet stručnjaka dobro dođe. Neka vam da nove ideje za naglasiti oči, predloži vam kako istaknuti usne pomoću olovke ili kako nanijeti rumenilo. Također razmislite o novoj frizuri – ošišajte se na kratko ili promijenite boju kose. Osjećat ćete se kao nova osoba.

Vježbajte

Najbolje što možete napraviti za sebe i za svoj izgled je redovita vježba. Osjećati ćete se izvrsno, a tijelo će vam očvrsnuti i izgledati bolje i poželjnije. Otiđite do obližnjeg sportskog centra i pogledajte kakve mogućnosti vam nude. Upišite aerobik, pilates ili krenite na plivanje i redovito se bavite vježbanjem (barem dva puta tjedno). Osjetit ćete razliku već i od dnevne šetnje od 15-30 minuta ili vožnje biciklom.

Wellness

Priuštite si wellness vikend ove godine. Pobjegnite od svakodnevnog stresa i prepustite se čarima wellnessa i tako opustite tijelo i um. Bit ćete preporođeni i spremni za nove pobjede.

Spavanje

Naspavajte se! Dobar san će vam pomoći da vam koža izgleda ljepše, tamni krugovi ispod očiju izblijede, a imat ćete i više energije.

Očistite ormare

Pregledajte sve ormare i ladice i izbacite sve čemu nije mjesto tamo. Riješite se odjeće koju niste nosili u zadnjih godinu- dvije. Isto tako bacite svu kozmetiku koja je stara ili je više nećete koristiti. 

Male stvari

Pijte barem 2 litre vode dnevno i skoncentrirajte se na druge “male stvari” koje možete svakodnevno raditi, a poboljšati će vaš izgled – ispravite držanje, više se smijte, slušajte sugovornike, istegnite se svaki dan, nemojte se voziti ako možete pješice, smanjite konzumiranje kofeina. 

Budite bolja osoba

Napravite dobro djelo, bez da očekujete nešto zauzvrat. Osim osjećaja ispunjenja, dobrota i pristojnost pridonijet će vašoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti.

Postavite si cilj

Ona dijeta koja počinje slijedećeg ponedjeljka vuče vam se već mjesecima i svaki put imate izgovor zašto niste mogli početi? I ove godine prestajete sa pušenjem? Slijedeći mjesec ćete krenuti na fitness? Skinite konačno one 2-3 kile za koje se već godinama nadate da će nestati ako pripazite što jedete. Ove godine nemojte izmišljati izgovore već čvrsto odredite datum i ispunite cilj koji ste si zacrtali!

U suradnji sa portalom  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se