interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

BESPLATNO SAVJETOVANJE pri kupnji nekretnine

BESPLATNO SAVJETOVANJE pri kupnji nekretnine
Velika ponuda nekretnina na tržištu, kupce često dovodi u nedoumicu koju nekretninu odabrati. Pravi omjer cijene i funkcionalnosti teško je pronaći, ali često i prepoznati. IMAMO RJEŠENJE!

17.12.2007.

interijerNET.hr

0

U situacijama, kada se za kupnju nekretnine ulažu velike svote novca i krediti se otplaćuju više desetaka godina, stručni savjet arhitekata za odabir optimalne nekretnine je dragocjen. Kako bismo pomogli svim posjetiteljima našeg portala, od sada dajemo i BESPLATNE SAVJETE za odabir odgovarajuće nekretnine.

Pošaljite nam tlocrte nekretnina (.jpg ili. gif format) za koje ste zainteresirani te navedite broj članova obitelji i vaše životne potrebe. Analizirat ćemo svaki tlocrt i dati vam naše stručno mišljenje o tome koji je prostor najfunkcionalniji ili gdje je potrebno najmanje zahvata (adaptacija). Na taj način, izbjeći ćete brojne funkcionalne probleme koji nastaju pri uređenju interijera.

Sigurni smo da ćemo vam stručnim savjetima i nepristranošću olakšati izbor prave nekretnine i da ćete izbjeći nepotrebne troškove i naknadne radove u interijeru.

 

Upite pošaljite na:
kontakt@interijerNET.hr

arhitektonski tim
www.interijerNET.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se