interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Art video spot "Kapi kiše" - Dalibor Herceg

Art video spot "Kapi kiše" - Dalibor Herceg
U prostorijama kina u Lovranu snimljen je glazbeni art video spot za pjesmu "Kapi kiše" karlovačkog glazbenika Dalibora Hercega.

10.12.2012.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Njegov novi singl "Kapi kiše" dobio je svoje vizualno izdanje  pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina iz produkcijske kuće "Art film" iz Matulja, koji su poznati po mnogobrojnim dokumentarnim filmovima, kao i video spotovima za razne izvođače. Posebna gošća bila je poznati riječki model Valentina Vlah. Za kostimografiju bila je zadužena avangardna riječka multimedijalna umjetnica Tajči Čekada koja je poznata i priznata po svojim drugačijim kreacijama, dok za make up i frizuru zaslužan je Ivan Friš.

Ovaj video spot najavljuje novi projekt Dalibora Hercega. "Kapi kiše" prva je po redu pjesma s njegovog novog konceptualnog albuma. Konceptualni album je zamišljen kao  studijski album koji glazbenu, tekstualnu i vizualnu ideju objedinjuje na jednom mjestu. Svaku pjesmu s albuma pratiti će art video, te će se uz pomoć glazbe i videa ispričati zamišljena priča. Nakon objave svih snimljenih spotova, konceptualno djelo pratiti će multimedijalno izdanje svih pjesama i videa u obliku CD-a i DVD-a.

Dalibor Herceg je talentirani glazbenik iz Karlovca koji se ove godine uspješno predstavio zapaženim nastupima na festivalu "Darfest", te u listopadu ove godine pojavio se i na glazbenom festivalu"Vaga" u Karlovcu s pjesmom "Kapi kiše" za koju je i snimljen art video spot.

Dalibor Herceg na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavio se prije godinu dana, no nekoliko godina gradio je svoju inozemnu karijeru. U izdanju diskografske kuće Pearlicka Records iz Amerike ove godine  izdana su dva albuma na engleskom jeziku sa presjekom njegovog inozemnog glazbenog opusa.

Art video spot "Kapi kiše" može se pogledati na slijedecem linku:
http://www.youtube.com/watch?v=Nv_t2aCwPik

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se