interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Vrhunski usisavač Miele Complete C3 EcoLine

Vrhunski usisavač Miele Complete C3 EcoLine
Vrhunski usisavač Miele Complete C3 EcoLine ima motor maksimalne snage 800W i uvršten je u A razred energetske učinkovitosti. Motor usisavača opremljen je s Power čipom koji kontinuirano regulira snagu motora.

16.07.2015.

Miele Press

0

Ova elektronska naprava regulira razinu snage tijekom usisavanja, održava ju na konstantnoj razini i prilagođava se raznim situacijama, da bi se izbjegao gubitak energije. Performanse su upotpunjene korištenjem zračnih premosnica i ležajeva sa minimalnim otporom. Sve to rezultiralo je usisnom snagom koja se može uspoređivati sa starijim modelima usisavača sa snagom motora od 2200W.

  • 0

Od početka rujna 2014. godine, označavanje svih usisavača energetskim naljepnicama obaveza je svih proizvođača diljem Europe. Ova Europska direktiva ograničava maksimalnu izlaznu snagu na 1600 W i klasificira aparate, ne samo prema potrošnji energije, već i prema efikasnosti usisavanja prašine na tepisima i tvrdim podovima, kao i emisiji prašine. S obzirom na ovu novu situaciju, Miele je u potpunosti prilagodio svoj asortiman usisavača novim zahtjevima: "velikoj usisnoj snazi i niskoj potrošnji energije". Cijeli taj proces je popraćen novim oznaka modela.

  • 0

Miele uvijek stavljao sve svoje napore u vrhunske rezultate čišćenja uz minimaliziranje potrošnje energije i ne tek sada u skladu s novim propisima EU. U Mieleu su svjesni i od svojih distributera iz cijele Europe dobivaju stalno povratne informacije da većina kupaca nisu spremni prihvatiti vidljivo smanjenje performansi čišćenja u zamjenu za maksimalnu energetsku učinkovitost. Istraživanja također pokazuju da je samo manjina potrošači spremna platiti nadoplatu za aparate sa vrhunskim ocjenama. Stručnjaci u Miele-u su sva ta zapažanja uzeli u obzir i njima prilagodili svoja rješenja. Novi Miele EcoLine usisavači sa svojom pažljivo ugođenom snagom, inovativnim rješenjima za protok zraka i različitim nastavcima za usisavanje prilagođeni su različitim zahtjevima kupaca. Rezultat toga je da su svi modeli usisavača Miele jamče odlične ocjene u vidu potrošnju energije i efikasnosti usisavanja.

  • 0

 

Preporučena maloprodajna cijena za model usisavača Miele Complete C3 EcoLine je 1.699,00 kn.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se