interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Posjetite Miele Gallery ekskluzivni izložbeni prostor

Posjetite Miele Gallery ekskluzivni izložbeni prostor
Interaktivno, inspirativno i opušteno! Jedinstveni Miele Gallery potpuno funkcionala prostor pojektiran da educira i pomogne u odabiru kućanskih uređaja. Riječ je ujedno o jedina lokaciji u Hrvatskoj na kojoj se može pogledati čitavi asortiman Miele Hrvatska prestižnih uređaja, hladnjaka, perilica posuđa, uređaja za pripremu kave, njege rublja i usisivača te dodatne opreme.

27.04.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Osim toga dok uživate u vrhunskoj kavi ili povrću spremljenom u parnoj pećnici istovremeno se mogu dobiti korisni savjeti profesionalaca i stručnjaka zaposlenih u Miele Gallery. Galerije predstavljaju novi koncept tvrtke Miele koja ne želi samo izlagati svoje uređaje posložene jedan pokraj drugoga, već i omogućiti svakom posjetitelju izložbenog centra da iskusi uređaje svim osjetilima. Uspješnom nizu otvorenja Miele Galerija, atraktivnih izložbenih prostora diljem svijeta, 28. travnja 2008. godine pridružio se i Zagreb.

Otad se posjetitelji mogu uključiti u Miele aktivnu kuhinju kako bi iskušali uređaje, upoznali se sa tehnologijom te uz ugodno druženje lijepo zabavili. Oni malo većih gurmanskih apetita već od svibnja se mogu okušati u Miele školi kuhanja koja će zasigurno zauvijek promijeniti Vaš pristup kuhanju. Profesionalni kuhar Vas vodi kroz čitavi proces od sirovih namirnica do ukusnog završetka. Kući ćete ponijeti znanje te maštovite ideje pripreme raznih jela, a ujedno zaživjeti i kulturu stola. Svi koji imaju volju i želju mogu se prijaviti na internet stranici www.miele.hr te pod kategorijom Miele Gallery odabrati program prema individualnim preferencijama.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se