interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Victoria & Dejavu – nenametljiva trendy elegancija

Victoria & Dejavu – nenametljiva trendy elegancija
Stolica Victoria - Dejavu – stolice iz hi tech dinamične kolekcije za vanjsku ili unutarnju uporabu napravljene najnovijom tehnologijom od sjajnih technopolimera pa6- nylon ili providnog polycarbonata oblikovanog plinskom tehnologijom druge generacije stvarajući stolice otporne na ogrebotine, nezapaljive klasifikacije v2 te otporne na UV zračenje.

15.02.2009.

Danica Maričić
IC SOLIDUM

0

Victoria i Dejavu imaju sposobnost «stolica na stolicu» i odlično se uklapaju u sve prostore. Naročito je preporučljiva njihova primjena prilikom dizajniranja interijera oskudne kvadrature, budući da su, zahvaljujući svojoj prozirnosti, nenametljive u prostoru. Dakako, zbog otpornosti na UV zračenje dobrodošle su i na otvorenim prostorima.

Ove atraktivne stolice možete pronaći u salonu PhoenixLifestyle u Interijer centru Solidum, Škorpikova 11, Zagreb. (Tel: 01 3464 466, www.phoenixlifestyle.com.hr ili www.solidum.hr)

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se