interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Istaknite ljepotu drveta u prostoru

Istaknite ljepotu drveta u prostoru
Izrada unikatnih komada naještaja od punog drva pravi je izazov za mladog umjetnika Hrvoja Vulama, a kupcima trajan ukras prostora koji nadilazi vremenska ograničenja!Namještaj je dizajniran u suradnji sa klijentom, ili izrađen isključivo prema Hrvojevoj inspiraciji.

15.11.2009.

interijerNET.hr

0

  • 0

«Drvo kao materijal je iznimno podatno za obradu i prilagodbu interijeru, kako modernom tako i stilskom. Namjestaj od drveta uvijek daje toplinu prostoriji u kojoj se nalazi», kaže mladi umjetnik....»Komadi koje izradjujem mogu stajati sami za sebe kao detalj i centar koji plijeni pažnju u prostoriji ili linija komada iste izrade i detalja».

  • 0

«Namještaj nije serijska i masovna proizvodnja već ručni rad na kome je više pažnje posvećeno detaljima, čvrstoći i kvaliteti proizvoda. Često ljudi uspoređjuju namještaj od iverala i drveta. To je nemoguće, jer je izrada unikatnoga drvenoga proizvoda zahtijeva dug proces obrade, a vijek trajanja je neusporedivo duži od proizvoda od iverala».

  • 0

......Na primjer, stolica Simple je izradjena od 54 zasebna komada drveta i svaki od njih je minimalno deset puta prošao kroz moje ruke do finalne obrade»...

  • 0

Završni premazi su mješavina ulja i voska, koji daju dubinu godovima i ističu njihovu prirodnost i nesavršenost. «Ne izbjegavam čvorove ili napukline, ne tražm savršenstvo u daskama, jer ništa nije savršeno kao ni mi sami, već ističem tim detaljima povijest i ljepotu tog debla i daske».

  • 0

  • 0

Ukoliko i Vi poželite unikatan drveni komad namještaja u Vašem domu, s povjerenjem se obratite na adresu:

 http://dizajnudrvetu.blogspot.com/

 hvulama@gmail.com 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se