interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Svatko može oprati rublje i dozirati deterdžent. Samo Miele to radi savršeno.

Svatko može oprati rublje i dozirati deterdžent. Samo Miele to radi savršeno.
Miele W1 perilice rublja s TwinDos sustavom za automatsko doziranje tekućeg deterdženta s revolucionarnim 2-faznim sustavom.

18.02.2016.

Miele Press

0

TwinDos sustav omogućuje vrhunske rezultate pranja koristeći optimalnu količinu deterdženta i time vas čuva od alergija, a vaš novčanik od nepotrebnih troškova.

  • 0

Sustav TwinDos za automatsko doziranje deterdženta nudi 2 opcije: doziranje deterdženta i omekšivača u Miele 2-faznom sustavu ili preko TwinDos sustava koji sam dozira odgovarajuću količinu UltraPhase 1 i UltraPhase 2 sredstva u odgovarajuće vrijeme. Time je postignut najviši razred učinkovitosti pranja i to je ujedno i najbolji sustav tekućih deterdženata na tržištu.

Miele revolucionarni sustav tekućih deterdženata omogućuje najtemeljitije pranje bijelog i šarenog rublja uspoređujući ga s ostalim sustavima deterdženata drugih proizvođača i to je dokazano opsežnim testiranjem. Revolucija u njezi rublja je ta, da  konvencionalni tekući deterdženti ne sadrže izbjeljivač. Tajna izvanrednih rezultata pranja leži u dvije komponente tekućih deterdženata, UltraPhase 1 i UltraPhase 2 koji se doziraju iz odvojenih spremnika u odgovarajućem trenutku tijekom procesa pranja – u potpunosti automatski.

  • 0

U razdoblju od 01.03. do 31.08.2016. godine kupnjom nove Miele W1 TwinDos perilice rublja dobivate besplatnu godišnju* zalihu sredstava za pranje rublja UltraPhase 1 (7 kartuša) i UltraPhase 2 (5 kartuša) u vrijednosti od 1.188,00 kn!

Profil tvrtke:

Miele je vodeći svjetski proizvođač vrhunskih kućanskih uređaja uključujući uređaje za kuhanje, pečenje i kuhala na paru, uređaje za hlađenje, aparate za kavu, perilice za suđe i rublje i proizvode za njegu podova. Ovaj asortiman je uvećan za perilice za suđe, perilice ekstraktore i sušilice za rublje za komercijalnu uporabu kao i dezinfektore za perilice i sterilizatore u medicinske svrhe kao i u laboratorijskoj primjeni (Miele Professional). Tvrtka Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u Njemačkoj i po jedan u Austriji, Češkoj Republici, Kini i u Rumunjskoj. 2013./14. promet je narastao do otprilike EUR 3.22 milijarde s prodajom izvan Njemačke od 70%. Miele predstavljaju prodajne podružnice preko uvoznika u više od 100 zemalja. Tvrtka Miele, sad u obiteljskom vlasništvu četvrte generacije, zapošljava radnu snagu od oko 17,660, od čega 10,411 u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Gütersloh/Westphalia u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se