interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Sezame otvori se!

Sezame otvori se!
Potpuno integrirane perilice posuđa s Knock2open funkcijom. Molimo pokucajte dva puta! Potrebno je dva puta pokucati po prednjoj strani perilice, na gornjoj trećini, i vrata se pomoću sofisticiranog mehanizma otvore automatski za oko 10 cm.

23.04.2014.

MIELE

0

Kako možete potpuno integriranu perilicu posuđa uklopiti u kuhinju s frontama bez ručki? Odgovor stiže iz Mielea Knock2open ! Ovaj patentirani sustav otvaranja vrata dostupan je na nekoliko modela potpuno integriranih perilica posuđa nove generacije 6000

  • 0

Nakon što se pokuca dva puta po vratima perilice Miele posuđa, koja je potpuno integrirana u kuhinju bez ručki, otvara se u tišini. Vrata se automatski otvore za približno 10 centimetara i nakon toga se mogu jednostavno ručno potpuno otvoriti. Uređaj reagira samo na kucanje po sredini gornje trećine vrata . Vrata se nikada ne otvaraju sama od sebe, a tehnologija je u stanju razlikovati kuckanje po vratima iza kojih se skriva perilica od kucanja po radnoj površini ili po susjednim kuhinjskim elementima. Na taj način, nove perilice posuđa Miele mogu se besprijekorno uklopiti u suvremene kuhinje s frontama bez ručki. Na taj način vrata mogu biti bez ručki i ostati bez otisaka prstiju.

  • 0

Modeli potpuno integriranih perilica posuđa nemaju zaslon vidljiv izvana, teško je pratiti njihov trenutni rad i programe. S novom generacijom perilica posuđa, Miele nudi TimeControl funkciju na nekoliko odabranih modela. Ta funkcija omogućuje da je vidljivo vremensko odbrojavanje. To omogućuju 4 LED svjetla koja se nalaze uz rub vrata perilice. Ta LED svijetla se automatski uključe kada počinje ciklus pranja, a isključuju se jedno za drugim, dok ne ostane svijetliti samo jedno oko 20 minuta prije kraja programa. Kraj ciklusa je očit kad perilica nakon sušenja pomoću AutoOpen funkcije automatski otvori vrata.

  • 0

Kao i gotovo sve perilice generacije 6000 i potpuno integrirani modeli imaju Miele - tipične značajke, uključujući 3D ladicu za pribor za jelo BrilliantLight rasvjetu, ComfortClose funkciju i novo oblikovana donja Comfort košarica za posuđe, kao i A + + + ili A + + energetske učinkovitost. Zahvaljujući novim elektronski nadziranim pumpama vode, svi novi modeli perilica imaju potrošnju vode od samo 6,5 l u automatskom programu..

  • 0

I naravno, kvaliteta Miele se nastavlja. I nova generacija potpuno integriranih perilica posuđa generacije 6000 dizajnirana je i testirana za 20 godišnju upotrebu.

  • 0

Miele je vodeći svjetski proizvođač premium kućanskih aparata za područja kuhanja, pečenja, kuhanja na pari, hlađenja / zamrzavanja, aparata za kavu, perilica posuđa i rublja te usisavača. Uz aparate za kućansku upotrebu tu su i perilice posuđa, perilice i sušilice rublja za komercijalnu upotrebu, kao i za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju opreme za medicinske i laboratorijske aplikacije (Miele Professional). Tvrtka je osnovana 1899. godine i ima osam tvornica u Njemačkoj i po jednu u Austriji, Češkoj, Kini i Rumunjskoj. U financijskoj godini 2012/13 ostvarena je prodaja u vrijednosti oko 3.150.000.000€, od koje je 70 posto ostvareno izvan Njemačke. U gotovo 100 zemalja Miele ima vlastite prodajne tvrtke ili uvoznike. Ovu obiteljsku tvrtku vodi već četvrta generacija i zapošljava diljem svijeta 17.250 ljudi, od toga dvije trećine njih u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Güterslohu, u Vestfalija u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se