interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Predstavljamo tvrtku "Vita hortikultura"

Predstavljamo tvrtku "Vita hortikultura"
Tvrtka "Vita Hortikultura" nudi kompletnu uslugu uređenja vaših zelenih površina. Osnovne djelatnosti poduzeća su podizanje, održavanje i navodnjavanje zelenih površina.

09.10.2007.

interijerNET.hr

0

Vršimo cjelovitu uslugu uređenja eksterijera od snimanja terena, projektiranja preko dizajna i izrade plana do konačne kvalitetne izvedbe radova u najkraćem mogućem vremenu.
Garancija kvalitetne i profesionalne izvedbe radova je naš iskusan visoko obrazovani kadar koji je već dokazao svoje vrijednosti na brojnim projektima.
Na Vaš poziv, naš stručnjak dolazi na razgovor o vašem vrtu. Vrši se mjerenje terena, fotografiranje, analiza terena (vrsta tla, dreniranost, izloženost suncu).
Na osnovu snimke terena i Vaših želja, predlažemo biljni materijal i njegov raspored, te izrađujemo projekt i detaljan troškovnik.

Svaki naš projekt sadrži:

- kvalitetan nacrt
- tlocrt s točnim dimenzijama i razmještajem biljaka
- kompjutersku 3 D prezentaciju.(.dwg/.avi/.jpg)
- popis sa slikama i osnovnim podacima o svakoj biljci koja se koristi u projektu (koristimo bazu s više od 1000 vrtnih biljaka koje se mogu kupiti na našem tržištu)

Izradom trodimenzionalnog plana dobivate realan uvid u to kako će vaš prostor u konačnici izgledati.
Kontakt:

Frane Parica dipl.ing.agr
Karlo Goldner dipl.ing.agr
gsm: 098 224-462 / 098 306-736
tel/fax: 023/ 240-240
info@vita-hortikultura.hr
http://www.vita-hortikultura.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se