interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ploče za kuhanje Simplicity – jednostavno do izvanrednih kulinarskih užitaka

Ploče za kuhanje Simplicity – jednostavno do izvanrednih kulinarskih užitaka
Aparati za kuhanje kolekcije Gorenje Simplicity hvale se vrlo jednostavnim upravljanjima na dodir koja će i najizazovnije kulinarske poduhvate pretvoriti u zaigrano stvaranje, bez obzira koristi li se indukcijska ploča za kuhanje, staklokeramička ploča za kuhanje s tehnologijom hi-light ili suvremena plinska ploča za kuhanje.

19.05.2014.

Gorenje Press

0

Brušeni rubovi pružaju vrlo stilski izgled staklokeramičkim pločama i omogućavaju lako čišćenje. Nosači od lijevanog željeza na plinskoj ploči za kuhanje podsjećaju na profesionalnu kuhinju.

  • 0

Indukcijske ploče za kuhanje smatraju se najekonomičnijima, sigurnima i učinkovitima. Svojstvo SuperBoost, međutim, donosi još brže i učinkovitije kuhanje i izvanredno štedi vrijeme i energiju.

  • 0

Mnoge druge napredne funkcije kod staklokeramičkih ploča kao što su BoilControl, StopGo za dodatnu sigurnost i SmartControl s opcijom namještanja isključivanja programatora zasebno za svaku zonu kuhanja, učinit će kuhanje još ugodnijim, prikladnijim i upravljivijim.

  • 0

Upravljački elementi na svim indukcijskim i staklokeramičkim pločama za kuhanje smješteni su centralno. Plinske ploče za kuhanje nude patentiranu novinu: inovativni SimpleOff isklopni programski sat za sigurno, jednostavno i upravljano kuhanje ili dogrijavanje. Plinski plamenici imaju namjenski programski sat SimpleOff koji omogućava namještanje vremena kuhanja i koji automatski isključi plamenik po istjeku vremena kuhanja.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se