interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Novi sjaj starog pokućstva

Novi sjaj starog pokućstva
Rado biste napravili izmjene u svom domu. Vaše pokućstvo može dobiti novi sjaj, a prostor novi šarm uz jednostavne izmjene koje vas financijski neće previše opteretiti.

11.03.2008.

interijerNET.hr

0

Želite promjene, ali ne i velika ulaganja. Sve vam je već po malo dosadilo i željeli biste osvježiti prostor u kome živite. Mali zahvati i veliki rezultati su ono što očekujete. Nekima možda zvuči nemoguće, ali uz malo mašte i dosjetljivosti, vaš će dom postati ono što želite.

 • 0

Ukoliko je ulazni prostor popločan već pohabanim pločicama, koje niste u mogućnosti mijenjati, jednostavno rješenje za njihovo skrivanje je upotreba tepiha, staza ili postavljanje laminata preko njih.  Laminat je dostupan po povoljnim cijenama i jednostavan za postavljenje po sistemu – uradi sam.

 • 0

Muči vas kuhinja, koja i nije toliko loša, ali joj je dizajn zastario. Predlažemo izmjenu kuhinjskih fronti. Sama konstrukcija s policama i ladicama ostat će nevidljiva iza nove kuhinjske fasade, koja može biti u skladu s najnovijim trendovima. Izmjena ovakvog tipa, stvorit će sasvim novi ugođaj kuhinjskog prostora te dati dojam da je u potpunosti novi.

 • 0

 • 0

Sličnu izmjenu možete napraviti i na svim ormarima . Bitno je da je konstrukcija očuvana. Nova vrata ormara dat će mu novi izgled, a postavljanje ogledala na pojedina krila može korigirati i dimenziju prostora u kome se nalazi. Osim klasičnih krila, korpus ormara možete zatvoriti platnenim ili bambus roletama, žaluzinama raznih boja te zastorom od željene tkanine ili plastificiranog materijala.

 • 0

 • 0

Stare stolice osvježite bojanjem i postavljanjem novih jastučića u boji. Ukoliko vam je u potpunosti dosadio izgled vaših stolica, navucite na njih presvlake u željenom dizajnu, materijalu i boji. Ovakvim zahvatom ćete doista imati dojam da ste kupili nove stolice. One će biti i praktične za održavanje, jer se presvlake lako skidaju i peru.

 • 0

Garnituru za sjedenje ćete najlakše osvježiti postavljanjem dekorativnih prekrivača usklađenih s bojama vašeg interijera. Dodatak jastučića u različitim bojama i veličinama upotpunit će ukupan dojam. Isti je postupak i s foteljama.                          

 • 0

Dotrajali klub stolić u dnevnom boravku ili stol u blagovaonici osvježite bojanjem ili postavljanjem dekorativnih stolnjaka.

 • 0

Slike na zidovima su vam drage, ali biste ipak željeli neke promjene. Više je načina da do njih dođete: razmjestite slike po zidovima i  promjena će već biti uočljiva. Drugi je način da promijenite okvire slika, koji će i samim slikama dati novi izgled. Treći je da sve zadržite po starom, ali pozadinu zida obojite novom, izražajnijom bojom.

 • 0

Imate biljke u stanu, ali lončanice su neugledne. Kupite nove dekorativne ili postojeće obojite te ukrasite lijepljenjem ukrasnih kamenčića, suhog cvijeća ili nekih drugih predmeta. Još je mnogo elemenata u domu, koji se jednostavnim načinom mogu osvježiti i uljepšati. Kad imate vremena, prošetajte odjelima s proizvodima po sistemu – uradi sam – i sigurno ćete i sami dobiti ideje, koje će dati novi sjaj vašem starom pokućstvu!

 • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se