interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

NOVI MODEL MIELE ROBOT USISIVAČA - SCOUT RX1

NOVI MODEL MIELE ROBOT USISIVAČA - SCOUT RX1
Miele je nedavno predstavio novu verziju svog jedinstvenog bez žičnog usisavača SCOUT RX1, na kojem su napravljena poboljšanja u mehaničkom sustavu i koji je od sada dostupan i u crvenoj boji (Scout RX1 Red).

16.12.2015.

Miele Press

0

Posebne četke sada su još efikasnije skupljaju prašinu ispod jedinice, a poboljšana rotirajuća četka od sada može pokupiti i veće komadiće s poda i spremiti  ih u kutiju za prašinu.

Scout RX1 sa svojom sistematičnom navigacijom postiže temeljitije pokrivanje prostora i time štedi vrijeme i energiju baterija. Scout RX1 može temeljito i sistematski usisati čak nekoliko tlocrtno kompliciranih prostorija za redom i nakon obavljenog posla vratiti se na svoje mjesto na ponovno punjenje.

  • 0

Četiri programa za čišćenje jamče maksimalnu udobnost i jednostavnost čišćenja. U 'Auto' načinu rada, RX1 putuje kroz sve prostorije i čisti ih. 'Spot' način namijenjen je za određeno manje područje od najviše 1,80 četvornog metra, na primjer za čišćenja mrvica ispod stola. U 'Corner' načinu rada, sve prostorije se očiste najprije u Auto načinu rada i nakon toga RX1 još jednom očisti sve kritične rubove i rubne dijelove. Za posebno brzo i temeljito čišćenje tu je i Turbo način rada u kojem RX1 u dvostruko manje vremena čisti sve podne površine.

  • 0

S jednim punjenjem baterija Scout RX1 može očistiti prostor do 150 m², što odgovara trajanju od cca 120 minuta. U slučaju čišćenja veće površine, RX1 se vraća na punjenje i nakon punjenja dovrši svoj posao.

U tijeku je posebna blagdanska akcija u kojoj je usisavačima Scout RX 1 snižena cijena za 350kn. Akcija vrijedi od 15.11.2015. do 15.01.2016. ili do isteka zaliha.

  • 0

Profil tvrtke: Miele je vodeća svjetska tvrtka na području ekskluzivnih kućanskih aparata uključujući uređaje za kuhanje, pečenje i uređaje za kuhanje na paru, uređaje za hlađenje, aparate za kavu, perilice za suđe i perilice za rublje kao i proizvode za njegu podova. Ovaj popis je uvećan s perilicama za suđe, perilicama i sušilicama za komercijalnu upotrebu kao i perilicama za dezinfekciju i sterilizaciju za medicinske svrhe u laboratorijskoj primjeni (Miele Professional). Tvrtka, osnovana 1899., ima 8 tvornica u Njemačkoj i jednu u Austriji, Češkoj Republici, Kini i Rumunjskoj. Promet 2013./14. je iznosio otprilike 3.22 milijardi eura, s prodajom izvan Njemačke koja je iznosila 70%. Miele se predstavlja sa svojim prodajnim podružnicama i preko uvoznika u gotovo 100 zemalja. Tvrtka Miele, sada u četvrtoj generaciji obiteljskog vlasništva, zapošljava oko 17,660 ljudi od čega je 10,411 u Njemačkoj. Uprava tvrtke se nalazi u  Gütersloh/Westphalia u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se