interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Nove prenosive indukcijske ploče za kuhanje Gorenje

Nove prenosive indukcijske ploče za kuhanje Gorenje
Kontrola na dodir (Touch control) – 10 stupnjeva snage za precizno podešavanje topline. Za vrhunsko kuhanje više nije potrebna velika, raskošna kuhinja. Gorenje je predstavilo dva modela novih prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje ICG2000SP i ICG3400DP.

21.05.2014.

Gorenje Press

0

Njihova posebnost je ponajviše u tome da se mogu postaviti bilo gdje i da se odmah može započeti s kuhanjem. Jako će dobro doći u studentskim garsonijerama, vikendicama ili kampovima gdje se vrlo lako može dočarati  njena upotrebljivost jer se je može smjestiti u najmanji kutak prostora. Isto tako se može upotrijebiti kada nestane plina iz boce ili je jednostavno potrebno još jedno dodatno mjesto za kuhanje.

S malo mašte, mnoge kulinarske inspiracije s prenosivom indukcijskom pločom za kuhanje Gorenje, postaju moguće.

Dvostruka prenosiva indukcijska ploča za kuhanje Gorenje Model ICG3400 DP

Novi modeli prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje Gorenje su elegantnog dizajna, imaju mogućnost podešavanja 10 stupnjeva snage koji omogućavaju pripremu vrlo zahtjevnih jela, a njihova jedinstvena prednost je u tome da imaju i mogućnost podešavanja temperature od 60 do 240˚C. Timer funkcija automatski isključuje rad pojedinog polja za kuhanje nakon isteka određenog, prethodno izabranog vremena. Raspon vremena kuhanja kojeg možete izabrati je od 1 do 180 minuta.

Čišćenje kuhala je jednostavno, isto kao i njegovo spremanje u razdobljima kad vam više nije potreban. Zbog kompaktne veličine lako ga možete spremiti u ormar i tako osloboditi površinu za neka druga korištenja. Da je prenosiva indukcijska ploča zaista primjerena za svakog dokazuje također i njegova cijena: novi kulinarski aparat kompaktnih mjera dostupan vam je već za 599,90 kuna.

Jednostruka prenosiva indukcijska ploča za kuhanje Gorenje – Model ICG 2000 SP

Prednosti indukcijske ploče za kuhanje:

- Kuhanje koje štedi energiju pomoću direktnog prijenosa energije na lonac,

- Veća sigurnost, jer se energija prenosi samo kad je postavljen lonac,

- Prijenos energije između indukcijske zone za kuhanje i dna lonca s visokim stupnjem učinka, velika brzina zagrijavanja,

- Opasnost od opeklina je mala, budući da se ploča za kuhanje zagrijava samo putem dna lonca, hrana koja je iskipjela se ne može zapeći,

- Brzo, fino podešavanje dovoda energije po stupnjevima

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se