interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Nesputani konvencijama, spremni za novi dizajn

Nesputani konvencijama, spremni za novi dizajn
S novom ArtLine linijom ugradbenih uređaja, klijenti sada mogu dizajnirati kuhinju u potpunosti bez ručki – čak i u grafitno sivoj boji

15.04.2016.

Miele Press

0

Tamo gdje se spajaju kuhinje i dnevni boravci, potreban je jasan dizajnerski izričaj: po mogućnosti puritanski, pravocrtni i bez ručki, jer bi istaknuti pojedinačni elementi inače zasjenili ukupni dojam. Miele slijedi ovaj trend svojom novom ArtLine linijom ugradbenih uređaja. Cijela kolekcija bez ručki i vidljivih spojeva spaja se sa ravnim frontama namještaja i tumači koncept potpune integracije uređaja na potpuno novi način – uz mogućnost odabira Miele nove grafitno sive, briljantno bijele ili opsidijan crne boje.

  • 0

ArtLine karakteriziraju pune, ravne staklene fronte i integrirani zasloni uređaja; linija obuhvaća velik izbor različitih proizvoda te stoga omogućava dizajniranje cijelih kuhinja bez ijedne ručke. Portfelj uključuje pećnice, kombinirane parne pećnice (za niše od 45 cm i 60 cm), kao i pećnice s mikrovalovima. Ove ključne proizvode nadopunjuju aparat za kavu, ploča za kuhanje, ladica za grijanje, ladica za vakumiranje, hladnjaci za vino, razni uređaji za rashlađivanje, kao i perilice posuđa sa Knock2open tehnologijom – sve verzije bez ručki iz trenutne Miele ponude. Različiti modeli napa koje se uvlače iza fronti pokućstva nakon gašenja zaokružuju postavu. 'Sa serijom ArtLine kuhinjski ormarići  I uređaji stupaju u odnos simbioze – suzdržano i elegantno u isto vrijeme', izjavio je Gernot Trettenbrein, voditelj međunarodnog odjela kućanskih uređaja u društvu Miele. 'Ako u obzir uzmemo poznate linije ContourLine, PureLine i Signature sa svim njihovim mogućnostima u pogledu boja i karakteristika, Miele klijenti imaju bezbroj opcija u dizjaniranju njihovih kuhinja u skladu sa njihovim osobnim preferencijama. Miele uvijek nudi savršen spoj sa svakim stilom kuhinje', sumira Trettenbrein.

  • 0

Zapravo su modeli serije ArtLine utemeljeni na trenutnim ugradbenim uređajima iz Miele Generacije 6000 – s jednom bitnom razlikom. Funkciju ručke na konvencionalnim modelim preuzima senzor koji je ugrađen u frontu (Touch2open). Lagani dodir senzora otvara vrata pomoću motora, prigušujući njegov rad u trenutku kada dolazi u potpuno otvoreni položaj. Klijenti mogu birati između dvije verzije modela ArtLine serije: cjenovno pristupačnije modele karakteriziraju upravljačke kontrole Miele DirectSensor-a, dok se vrhunski modeli razmeću M Touch ekranom, koji podsjeća na pametni telefon na način na koji komunicira sa svojim korisnikom i također nudi praktičnu funkciju pretraga za automatske programe. Obje su verzije u potpunosti bez gumba.

  • 0

Ugradbeni uređaji Miele linije ArtLine su dostupni u briljantno bijeloj, opsidijan crnoj ili novom tonu grafitno sive boje. Ova nova boja donosi osjećaj čistoće i elegancije te se dobro slaže sa različitim kuhinjskim dizajnima, no najprirodnija je u tamnnom i hladnom dizajnu interijera. Predstavljanje ugradbenih uređaja serije ArtLine na tržište je planirano u ljetu 2016.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se