interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kreirajte tepih po svojim željama

Kreirajte tepih po svojim željama
Originalne ideje koje će prostor učiniti atraktivnim i "pamtljivim" u području uređenja interijera, uvijek su dobrodošle! Evo jednog primjera u kome tepih postaje dominantan element u prostoru. Izrada tepiha prema vlastitim idejama obogatit će i Vaš prostor!

29.10.2008.

interijerNET.hr

0

Prostor obogaćen interesantnom podnom oblogom - tepihom, rjeđa je pojava. Ipak, evo jednog primjera koji pokazuje kako upravo ovaj element opreme u prostoru može stvoriti nove i zanimljive priče!

Direktorica škole u Virovitici je zatražila da se note Jana Vlašimskog (pisane rukom !!) izrade na tekstilnoj podnoj oblozi na bukle tkanju! Bukle je zathjevan materijal, jer čvorići nisu ravni nego krivudavi pa je vrlo teško izvesti ravne linije. Ipak, tvrtka "Kvadrat" iz grupacije "Podovi i interijeri" uspjela je izvesti i najzahtjevnije tehnike! Pogledajte kako.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se