interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Tepisi Odak na naslovnici njemačkog časopisa ...

Tepisi Odak na naslovnici njemačkog časopisa ...
Na naslovnici njemačkog časopisa "HALBMOND TEPPICHWERKE", specijaliziranog za tepihe objavljen je članak o tepisima hotela "The Golden Tulip Hotel Holiday" u Zagrebu, kojeg je dizajnirao arhitekt Stevan Stojanović, a proizvela i postavila tvrtka Odak & Kvadrat.

25.11.2008.

interijerNET.hr

0

Tepisi se ističu izrazitim koloritom i osebujnim dizajnom, koji je jedinstven u opremanju hotela na ovom području. Cvjetni motivi u različitim bojama, oblicima i veličinama dominiraju podnim plohama i pretvaraju ih u veliki dvodimenzionalni "vrt".

Doživljaj prostora je naglašen i dominantan upravo kroz ovako dizajnirane podne obloge, koje su najvećim dijelom izrađene iz jednog komada.

Tvrtka Odak & Kvadrat ponovo je pokazala da je dorasla ispuniti i najzahtjevnije zadatke kada je riječ o proizvodnji i postavljanju tepiha, stoga, obratite im se s punim povjerenjem!

KONTAKT:
Podovi i interijeri
01/6221-619
091/2234-642
ivan.odak@vip.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se