interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Jednostavnost funkcije susreće čisti dizajn

Jednostavnost funkcije susreće čisti dizajn
Miele je za svoje proizvode ove godine osvojio šest toliko željenih Red Dot Design nagrada za izvrsnost dizajna. Pet nagrada osvojili su proizvodi iz linije kućanskih aparata dok je šestu nagradu osvojila serija komercijalnih dezinfektora linije Miele Professional.

15.09.2015.

Miele Press

0

Vrhunski užitak i izvrsna higijena te mogućnost čišćenja su bili razlozi zašto je aparat za kavu CM 6310 primio nagradu. One Touch for Two funkcija dopušta pripremu dvije šalice kave simultano prilikom dodira na jedan jedini gumb. Nadalje, jedinica za pripravljanje kave na ovom modelu aparata koji stoji na kuhinjskoj plohi se može ukloniti za jednostavno čišćenje. Daljnje prednosti uključuju činjenicu da su mnogi dijelovi perivi u perilici i da se svi tragovi mlijeka automatski ispiru kada se aparat isključi.

Na K 30.000 rashladnim uređajima, inovativni FlexiLight, jamči čistu rasvjetu, što je pridobilo žiri u Miele-ovu korist. Izvor rasvjete je integriran u staklenim policama i aktivira se preko kontakata na svakoj razini stalka. Kao rezultat toga, hladnjak uniformno i vedro svijetli. I da se pojednostavi rad, nekoliko modela nude čak touch kontrole.

  • 0

Među nagrađivanim modelima su i kombinirane parne pećnice s mikrovalovima DGM 6800 kao i KM 6366-1 indukcijske ploče za kuhanje. Kombinirana parna pećnica s mikrovalovima je beskompromisan 2-u-1 proizvod koji kombinira praktičnost mikrovalne pećnice s kvalitetom rezultata proizvedenih samo u parnoj pećnici. Posebnost indukcijske ploče za kuhanje su šest promjenjivih prstena (PowerFlex). Jasnoća dizajna i jednostavnost rada bili su glavni kriteriji za žiri.

  • 0

Inteligentna navigacija, dobri rezultati čišćenja i vrhunska kvaliteta izrade bile su uvjerljive vrline Scout RX 1 robotskog usisavača. Trostruki sustav za čišćenje, s dvije bočne četke, drška za upravljanje i učinkovit ventilator, jamče visoku razinu učinka čišćenja. Zahvaljujući smanjenoj visini, Scout  zuji okolo ispod komada namještaja sa zadivljujućom lakoćom.

  • 0

Komercijalni dezinfektori za perilice serije PG 85 imaju AutoOpen - automatski sustav otvaranja vrata, i vrata spremnika za sol koji pojednostavljuje proces ponovnog punjenja. Nova konzola sa svojim središnjim zaslonom pruža ravnu površinu od čelika koja jamči korisnički prostor koji je jednostavan i lagan za čišćenje. Daljnji aspekti uzeti u obzir u dodjelama nagrada bili su košare i umetci koji se prilagođavaju različitim opterećenjima.

Design Award Red Dot nagrada dodjeljuje se za izvrsnost u dizajnu i to od 1955. godine. U 2015. godini, tvrtke i dizajneri iz 56 zemalja dostavili su oko 5000 proizvoda u 31 kategoriji. 

Profil tvrtke: Miele je vodeća svjetska tvrtka na području ekskluzivnih kućanskih aparata uključujući uređaje za kuhanje, pečenje i uređaje za kuhanje na paru, uređaje za hlađenje, aparate za kavu, perilice za suđe i perilice za rublje kao i proizvode za njegu podova. Ovaj popis je uvećan s perilicama za suđe, perilicama-izvlačivačima i sušilicama za komercijalnu upotrebu kao i perilicama za dezinfekciju i sterilizaciju za medicinske svrhe u laboratorijskoj primjeni (Miele Professional). Tvrtka, osnovana 1899., ima 8 tvornica u Njemačkoj i jednu u Austriji, Češkoj Republici, Kini i Rumunjskoj. Promet 2013./14. je iznosio otprilike 3.22 milijardi eura, s prodajom izvan Njemačke koja je iznosila 70%. Miele se predstavlja sa svojim prodajnim podružnicama i preko uvoznika u gotovo 100 zemalja. Tvrtka Miele, sada u četvrtoj generaciji obiteljskog vlasništva, zapošljava oko 17,660 ljudi od čega je 10,411 u Njemačkoj. Uprava tvrtke se nalazi u  Gütersloh/Westphalia u Njemačkoj.   

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se