interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Babushke među finalistima «Hiiibrand -a 2010»!

Babushke među finalistima «Hiiibrand -a 2010»!
Na Međunarodnom natječaju za dizajn logotipa «Hiiibrand 2010», koji organizira i provodi kineski časopis New Graphic, između 4.136 radova iz više od 60 zemalja i regija širom svijeta, Međunarodni stučni žiri u sastavu: Wally Olins (Velika Britanija), Joe Duffy (SAD), Boris Ljubičić (Hrvatska), Min Wang (Kina) i Tommy Li (Hong Kong) odabrao je za finale 202 logotipa, od kojih su 164 iz profesionalne i 38 iz studentske kategorije.

04.04.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Među odabranim radovima nalazi se logotip - dizajn pakovine vina, autorski rad mladih hrvatskih grafičkih dizajnerica iz kreativnog tima Babushke - Tine Bauer (26), Marije Juze (26), i Gordane Pavlek (26) iz Zagreba.

Babushke, koje se primarno bave vizualnim komunikacijama i grafičkim dizajnom te razvijanjem promotivnih strategija za klijente, članice su i stalne suradnice udruga UBU (udruga bivših učenka ŠPUD-a) i Sintoment (udruga za multimedijalnu umjetnost  i afirmaciju kulture), te Neformalnog saveza Organizam.

U travnju 2011. Međunarodni stručni žiri će izabrati zlatnu, srebrnu i brončanu nagradu te ostale posebne nagrade. Nagrađeni radovi bit će objavljeni u časopisu New Graphic.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se