interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kuhinje & kupaonice - novi broj

Kuhinje & kupaonice - novi broj
Zimski broj magazina "Kuhinje&kupaonice" kao jednu od glavnih tema odabrao je projektiranje kupaonica. Kupaonica kao prostor vrlo je zahtjevna za projektiranje zbog svoje specifične namijene i vrlo često ograničenog prostora. Posebni uvjeti trebaju biti zadovoljeni kada se projektira i planira mala kupaonica, a sasvim druge stvari doći će u igru kada se projektira kupaonica namijenjena starijima i djeci. Mnoga kućanstva ne mogu zamisliti svoj kuhinjski prostor bez perilice za suđe.

28.12.2009.

mbi izdavaštvo

0

No, sudoper i dalje ima svoju draž i sastavni je dio kuhinjskog prostora, a materijali i dizajn danas su od njega napravili pravu modernu skulpturu koja djeluje kao oblikovni element unutar prostora. Mašta ovdje nema granica, a kako izgledaju moderni sudoperi i njihove slavine i koji se sve materijali mogu koristiti pri njihovoj izradi, pročitajte u novom broju magazina "Kuhinje&kupaonice" za zimu. S obzirom da su blagdani iza nas i mnogi od nas su se zaigrali s unosom kalorija kako je i red, većina ljudi će zasigurno u jednu od novogodišnjih odluka ubrojiti i smanjeni unos hrane. Svaka pametna dijeta u sebi ne sadrži odricanje, nego drugačije zdravije prehrambene navike i određene načine pripreme. U tu svrhu idealno će se uklopiti kuhanje na pari koje je danas sastavni dio modernih pećnica. Kuhanje na pari podrazumijeva relativno brzu pripremu jela bez masnoća, čuva sve potrebne minerale i vitamine, omogućava pripremu raznovrsnih namirnica u jednom komadu bez miješanja aroma i definitivno povoljno djeluje na jezičac vaše vage. Uz navedene teme pročitajte još što ima novo u našim izlozima kućanskih aparata i sitnih potrepština te bijele tehnike. Novi zimski broj pronaći ćete na svim kioscima, a o svemu se više informirajte na www.mbi.hr

  
Ivana Sedak
koordinator ureda
ivana@mbi.hr
tel: 01 3357-221
mob: 091-3357-224
www.mbi.hr
www.upali.net  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se