interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dječji vrtić «Svemirko»

Dječji vrtić «Svemirko»
U interijeru koga ističu tople boje i uređenje od raznolikih predmeta, sastavljenih od različitih materijala i uradaka same djece i teta, svakodnevno uživaju mališani ovog dječjeg vrtića.

30.12.2007.

interijerNET.hr

0

  • 0

Dječji vrtić «Svemirko» je novootvoreni Dječji vrtić koji je počeo sa radom u siječnju 2007. godine i nalazi se u širem centru grada Zagreba na adresi Kušlanova 57. U vrtić se mogu upisati djeca u dobi od 3 godine do polaska u školu i to u mješovitu grupu od maksimalno 20 djece o kojima brinu 3 odgojiteljice, te se naglašava individualni rad sa svakim djetetom. Vrtić ima na raspolaganju i veliko dvorište za igru mališana.

  • 0

Prostorija za igru i rad djece je prostrana i opremljena s potrebnom didaktičkom opremom, stolovima, stolicama i tematskim cjelinama koje pospješuju dječje aktivnosti i daju im prostor za razvijanje različitih vještina.

  • 0

  • 0

Sanitarni čvorovi su svojim oblikom, dimenzijama i ugođajem u potpunosti prilagođeni malim korisnicima.

  • 0

  • 0

Djeca se mogu upisati u 4, 6 ili 10-satni redovni program u sklopu kojeg se nudi rano učenje engleskog jezika, te se polaznicima vrtića nude i dodatne aktivnosti odlaska na izlete, svečanosti, kazališne predstave, kojima se nastoje što više zadovoljiti dječje potrebe. Osim toga, za dodatnu edukaciju djece se provode programi poput zdrave hrane, posjet stomatologu, posjet seoskom domaćinstvu itd.

  • 0

Pored redovnog programa, vikendom se u prostoru vrtića organiziraju proslave dječjih rođendana u trajanju od 2 ili 3 sata.

Kontakt:

Dječji vrtić «Svemirko»

Kušlanova 57

10 000 Zagreb

tel. 01 5606 616

mob. 098 9656 636

info@svemirko.hr

www.svemirko.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se