interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dekorativne lakirane MDF ploče

Dekorativne lakirane MDF ploče
Tvrtka Decora interijeri d.o.o. ponudila je na našem tržištu dekorativne lakirane medijapan ploče za izradu namještaja, koje će ga učiniti posebno atraktivnim. Ploče se mogu nabaviti u maloprodaji i veleprodaji.

11.12.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Dekorativne lakirane MDF ploče daju novi smisao elementima namještaja. Kombinacijom dekorativnih i jednobojnih MDF ploča, nastaju unikatna dizajnerska rješenja, u potpunosti prilagođena vašim željama i potrebama. Dekori na frontama namještaja čine ga izazovnijim i privlačnijim.

  • 0

Tvrtka Decora interijeri d.o.o. nudi paletu atraktivnih dekorativnih MDF ploča, koje ćete jednostavno uklopiti s postojećim namještajem, a potpunu slobodu pri dizajniranju namještaja ovakvim pločama, pružaju prostori koji se cjelovito opremaju od početka.

  • 0

Za sve one željne izazova u uređivanju stambenog ili poslovnog prostora, dekorativne lakirane MDF ploče bit će pravo osvježenje! Odlično se kombiniraju i s drugim materijalima poput akrila ili stakla, koji su također u ponudi tvrtke Decora interijeri d.o.o.

  • 0

Kuhinja može biti drugačija – dinamična, izazovna, unikatna, kombinacijom dekorativnih lakiranih MDF ploča i drugih jednobojnih materijala. Kako biste još više naglasili njihovu dekorativnost, odredite pravilne zone u koje ćete ih postaviti, npr. fronte donjih ili gornjih elemenata. Osobiti naglasak ćete postići ukoliko kuhinjski „otok“ napravite od ovog atraktivnog materijala te tako istaknete njegovu fasadu u prostoru.

  • 0

Ormari ne moraju biti samo funkcionalni već i izrazito dekorativni. Njihove fronte mogu postati ukras spavaćih i dječjih soba, garderoba i komunikacijskih zona. Spretnim kombinacijama marterijala i uzoraka, fronte ormara će unijeti nove doživljaje u prostor.

  • 0

Decora interijeri d.o.o. je tvrtka koja, kao i Vi, uvijek teži boljem. U neprekidnoj su potrazi za novim rješenjima i novim dizajnima. Predstavljaju Vam novu paletu lakiranih medijapan ploča s posebnim dekoracijama te pozivaju da ih posjetite i upoznate se s kompletnom ponudom materijala.

  • 0

Kontakt:

Decora interijeri d.o.o.
Dužice 19
10 000 Zagreb, Hrvatska
 
Radno vrijeme:
pon-pet: 09:00 - 20:00h
sub: 09:00 - 14:00 h

E-mail:
info@decora-in.hr
ugradniormari@decora-in.hr

Tel. 01/3098-902
Faks. 01/3098-99

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se