interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

MANU Interier: U prosincu svaka kuhinja dobiva

MANU Interier: U prosincu svaka kuhinja dobiva
U tijeku je blagdanska akcija Manu Interiera: „Mjesec kuhinja i darivanja“. U prosincu, mjesecu kuhinja i darivanja svaki kupac kuhinje po mjeri na poklon dobiva staklene zidne obloge za tu kuhinju. Gratis staklene zidne obloge - blagdanska akcija Manu Interiera do kraja 2011.

09.12.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Do kraja 2011. svaki kupac kuhinje po mjeri na poklon dobiva staklene zidne obloge za tu kuhinju. Dekorativne staklene obloge obuhvaćene ovom akcijom su sljedećih karakteristika:

  • do 3m² float stakla obrađenih rubova debljine 6mm (najčešće se primjenjuje)
  • izrada izreza na staklu ukoliko je potrebno (za utičnice i sl.)
  • lakiranje stakla u jednu od oko 3000 nijansi boja prema NCS-u ili RAL-u

Stakla se lakiraju sa stražnje strane (backpained glass), pa je time dekorativni sloj boje u potpunosti zaštićen od vanjskih uticaja (npr. vlaga, masnoća, prašina). Održavaju se uobičajenim sredstvima za čišćenje staklenih površina, nema fuga kao kod keramike, spojevi izmađu stakala gotovo su nevidljivi, a estetski dojam je fantastičan.

Za veću debljinu stakla, uslugu kaljenja ili lakiranja u više boja potrebna je nadoplata prema važećem cjeniku.

Više o svemu pronađite na www.manu-interijer.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se